HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sadece ; Resim uploadları ve Upload bana aitir.
Turkmmo Görevlileri okursanız sevinirim : Konu çogu kez acılmış fakat resimli anlatım göremedim ben o yüzden bu konuyu actım ben bu konuyu cok aradım ama kendi kendime sonunda buldum ve paylaştım. Lüten kitmeyiniz Emek var

Atak server Nedir ? Ne işe yarar ?
Diyen sözler duyorum
Atak server [GM] , [TL] Kısacası oyun görevlilerin görevlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir programdır. Navicat adlı programda aynı secenkler bulunmakta fakat söyle bi özeliği varki program " oyuna reboot " atma gereksimi duymuyor. Ve silah isimleri mesela kolaylık la kodlarını bilmeden bulabilyorsunuz taşları , oranı nereye yazabileceğinizi ve efsunları. Kod bilmeden yapabiliyorsunuz bence çok verimli program.Resimli Anlatım ;
1. Adım ;
2. Adım ;
3. Adım ;
4. Adım ;
5. Adım ;
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar şifreleri ; josephwill-turkmmo
Not ; Lütfen bir teşekürü eksik görmeyin. Sizden tek isteğim bu emeğime karşılık bir teşekür çok deyil Forumda yeniyim konularım güncel kalması beni mutlu edecektir İyi günler. Kardeşlerim

Öyle oldu kardeşim inşallah hiç durmadan devam)
Bu şekilde gidersenn ooo :l03:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)