bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Atak Server / Edit programı / Etkin / Resimli anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Joseph Will
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3zp8z.png

Sadece ; Resim uploadları ve Upload bana aitir.

Turkmmo Görevlileri okursanız sevinirim : Konu çogu kez acılmış fakat resimli anlatım göremedim ben o yüzden bu konuyu actım ben bu konuyu cok aradım ama kendi kendime sonunda buldum ve paylaştım. Lüten kitmeyiniz Emek var :)

Atak server Nedir ? Ne işe yarar ?

Diyen sözler duyorum :) Atak server [GM] , [TL] Kısacası oyun görevlilerin görevlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir programdır. Navicat adlı programda aynı secenkler bulunmakta fakat söyle bi özeliği varki program " oyuna reboot " atma gereksimi duymuyor. Ve silah isimleri mesela kolaylık la kodlarını bilmeden bulabilyorsunuz taşları , oranı nereye yazabileceğinizi ve efsunları. Kod bilmeden yapabiliyorsunuz bence çok verimli program.

Resimli Anlatım ;

1. Adım ;

3zpkx.png

2. Adım ;

3zpll.png

3. Adım ;

3zpm0.png

4. Adım ;

3zpn7.png

5. Adım ;

3zpnv.png

__________________________________________________________________________________________________________________________________

3zq3z.gif

Rar şifreleri ; josephwill-turkmmo

Not ; Lütfen bir teşekürü eksik görmeyin. Sizden tek isteğim bu emeğime karşılık bir teşekür çok deyil Forumda yeniyim konularım güncel kalması beni mutlu edecektir İyi günler. Kardeşlerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri