Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bk okuma!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar benim ateş hayaleti m3 m4 yapamıyorum en az 20tane bk okududm olmuyor herseferinde eğititm basarısız lütfen daha sonra deneyiniz fiyor ve aynı anda deyil 2günde 1 fln okuyorum ama hicbiri olmuor en az 100k gitmistir nasıl okuycam ben bu bkları bilen biri söylesin +rep verilir!!!

Kardş önceLkLe bk yı aLdınmı aLdn ondan snra L ye bas oraya yaz ateş hayaLeti bk satıLır die ondan snra kmse aLmaz stn envanteri 3 kere aç kapa ondan snra üstündeki herşeyi çıkar ateş hayaletini aç bkyı oku %100 çaLışır bn böLe yaparak qücLü bedeni 10 Bk da Grandmaster yaptm

MASTER1 i GRANDMASTER YAPMAK İÇİN ARKADAŞIM EN AZ 45 KİTBI OKUMAN GEREKİYOR TABİ HEPSİ BAŞARILI OLURSA GENELDE 200 EYAKIN KİTAP HARCANIYOR DEDİĞİN GİBİ ZIRHI CIKAR YOK 3 DEFA KİTAP SATILIYOR FALAN FİLAN DEĞİL KİTABI OKUYACAKSANIZ LUCY'nin YÜZÜĞÜ VARDIR ONU TAKIN KESİN OLMAMAKLA BERABER BİRÇOK KİŞİ BU YÖNTEMİ DENİYOR FALCIYA GİDİN FALINIZA BAKTIRIN İYİ İSE DENEYİN AMA 50 LWL OLMADAN m7 YAPAMNIZ ÇOK ZOR BİR İHTİMAL YAPANLAR VAR AMA ÇOK KİTAP YAKAMIŞLARDIR

Son düzenleme:
ya benim bi şaman var iyileştirme master 25 tane iyilişetirme bk var bi adam 5 k ya satıodu aldım
daha ne istiyorsun hergün birtane oku ve masteri en az m5 yap senin oyuncu karakterinin özeliği ucuz oluyor kitapları bunu iyi değerlendir yerinde olsam kitaplara ağırlık verirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri