noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Bedava Metin2 VPS !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ownii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar daha önceki kampanyamızdan sonra yine İngiltere lokasyonda kampanya yapmak istedik, ister up-down sunucusu, ister yüksek trafikli oyun sunucu ihtiyaclarınız için sadece 5 stok olarak ayırdığımız bu kampanyadan yararlanmanızı tavsiye ederiz. kampanyamız sadece stoklar bitene kdrdır elimizdeki stok sayısı : 3 ;)

Bedava Metin2 VPS => : Kampanya dediğin böyle olur?,
almış olduğunuz sunucuyu resmen bedavaya almış olacaksınız,
yapmanız gerekenler çok basit bizimle iletişime geçin ve ödemenizi 1 yıllık olarak yani 150.00tl ödeyin ve sunucu sahibi olun!

e7c29b79100dd5818bcc4b6bb3639688.png

Hiçbir hareketli parça sahibi olmadıkları için sessiz ve daha az güç tüketimine sahip olan SSD'ler ayrıca daha fazla veri güvenliğide sunmaktadır. Mekanik disklere göre %300'e varan daha hızlı çalışma performansına sahipler.

Sunucularımızda kullanılan SSD Diskler RAID10 yapılandırması ile 10Gbit yazma hızı sağlayarak bu güne kadar görmediğiniz bir performans sağlayacaktır.

Bedava VDS : Virtual Dedicated Server - Xeon® E5660 3.40 Ghz ( 3 Adet Stok Mevcut )

tick.png
4096 DDR3 Ram
tick.png
10 Gbit/s Netwok Port

tick.png
Limitsiz Trafik

tick.png
250 GB RAID10 SSD Disk (4.5Gb/s)
tick.png
İngiltere Lokasyon
tick.png
Firewall: Ücretsiz (Hacklenmelere Karşı %100 Koruma)

Fiyat => : 150.00TL
yukarıdaki fiyat 12 aylık fiyatıdır yani 1 yıllık ücretidir.

Neden fiyat bu şekilde sorusunu siz sormadan yanıtlayalım, sunucuları genelde yıllık ödeme ile aldığımızdan kampanya oluşturmak istedik.

sunucuya ister oyun ister istediğiniz işletim sistemi kurulabilir, siz isteyin biz yapalım?
oyun kurdurmak istiyorum ama hangi filesi ~ ve neler kurucaksınız?
TIKLAYIN

Msn'den yada telefon'dan sipariş geçmelisiniz,
sitemizde bu paket yoktur özel olarak hesabınıza eklenicektir.

İletişim Bilgileri ;

Web site : Www.GameBilisim.Net
YS : 2157
Messenger : satis@gamebilisim.net

Son düzenleme:
Nasil Bir İŞ bu Anliyamadim Süper Bençe Doğruysa Ama Ben Sordumda Bana Kurulum Yok dedi sadece Makınayı verıyorlar Boş

150.00TL/12 Aylık - 1 Yıl

aylık 150 olmasın o ?
Merhabalar,

konumuzu iyi incelemediğinizin farkındayım,

Neden fiyat bu şekilde sorusunu siz sormadan yanıtlayalım, sunucuları genelde yıllık ödeme ile aldığımızdan kampanya oluşturmak istedik.

yazmıştık tekrar konumuza göz geçirirseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Nasil Bir İŞ bu Anliyamadim Süper Bençe Doğruysa Ama Ben Sordumda Bana Kurulum Yok dedi sadece Makınayı verıyorlar Boş
Yeni kampanyamızda hem boş / hem istediğiniz işletim sistemi kurulu vaziyette teslim ediliyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri