Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Yeni Düzenlemeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JoKeRz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoKeRz

Level 7
TM Üye
Konular
341
Online süresi
2h 2m
Reaksiyon Skoru
345
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
173
MmoLira
22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın admin oyunda yapılan her değişikliği anlarımda item yere düşünce 1 saniyede kaybolması çok saçma yanlışlıkla itemmimizi yere düşürebiliriz.Alamadan hemen kaybolmuş olacak çok saçma olmuş:ka19:

aynen ben yan çara lanetli kılıcı aktarırkene mal gibi ticaretten aktarmadım da yere attım dier çardan almaya baktım yok oldu (Lanetli Kılıç +9 Sura 95 lv silahı 50 mmolira) :S

Bi kere çok mantıksız bi düzenleme 3 dk fazla geliyorsa 1 dk ya indirin 1 saniyede neymiş :S

aynen ben yan çara lanetli kılıcı aktarırkene mal gibi ticaretten aktarmadım da yere attım dier çardan almaya baktım yok oldu (Lanetli Kılıç +9 Sura 95 lv silahı 50 mmolira) :S

Üzerinizdeki bir itemi üstelik edit itemi yere atmanız mantıksız ticaretle aktarabilirsiniz.

Bi kere çok mantıksız bi düzenleme 3 dk fazla geliyorsa 1 dk ya indirin 1 saniyede neymiş :S

Sonuçta slotlardan düşen itemler yok olmuyor yere attığınız itemler yok oluyor.
Mutlaka yapılmış olan bir işin belirli nedeni vardır. Yapılan düzenlemeler sonucunda örneğin; herhangi bir hileyi engellemek için alınan bir önlemde durum bunu gerektirmiştir gibi....

ya düşün bi olduda düz item die edit attın bunlar olabilcek şeyler.tabiki kimse isteyerek atmaz ama sonuçta olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri