BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Odeme bildiriminden dolayi banned!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wodkas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 363
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

merhabalar ben 50tl yatırmıştım ödeme bildirimi yaptım kabul oldu ama daha sonra bunu 3 kez daha yaptım öylesine yapmıştım reddedildi zaten ama hesabım ban yemiş ve ne kadar yediğimi bilmiyorum ve açarsanız sevinirim 5 adet editim vardıumarım süresiz yememiştir e-mailime mailde gelmedi kaç gün yediğime göre yardımcı olun destek.mmomt2.com'ada attım 5 saat oldu atalı hesabımın ıdı:tahaluferci oyundakı Ad:WoDKaS NE OLUR ILGILENIN 125TL YATIRDIM BOSA GITMESIN! :(

wodkas ölümüne mmocuyuz hesabımın açılcağına inanıyorum!

:mad::mad::mad: Turkmmo-wodkas

Son düzenleme:
1. si senin öylesine yaptığm bişey dediğin bi umuttur ya kabul edilirse diye yapmışsndır..
2. si senin öylesine yaptğn şeye yetkililer zaman ayırıp bakıyorlar...
3. sü de öylesine diye tabir ettiğin şey dolandırıcılığa girer...
bu 3 madde arasndan seç birini hesabının nkdar ban yediğini belki anlarsın :)

ayrıca bu konuyu açmak yerine neden ban yedim diye bir konu açsan belki şimdiye kadar örenebilirdin nedenini :D

Son düzenleme:
merhabalar ben 50tl yatırmıştım ödeme bildirimi yaptım kabul oldu ama daha sonra bunu 3 kez daha yaptım öylesine yapmıştım reddedildi zaten ama hesabım ban yemiş ve ne kadar yediğimi bilmiyorum ve açarsanız sevinirim 5 adet editim vardıumarım süresiz yememiştir e-mailime mailde gelmedi kaç gün yediğime göre yardımcı olun destek.mmomt2.com'ada attım 5 saat oldu atalı hesabımın ıdı:tahaluferci oyundakı Ad:WoDKaS NE OLUR ILGILENIN 125TL YATIRDIM BOSA GITMESIN! :(

Yaptığınız her ne sebeple olursa olsun "Ödeme Sahtekarlığı - Süresiz Ban" Yeni Mmomt2 Oyun Kuralları kurallar gayet açıktır bakabilirsiniz.

Ancak; yine de sorununuzu bildirerek net açıklamayı alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Zeynep haklı kardeş zaten sınırsız deıl cezası 3 gündür herhalde benım gibi haksız yere sınırsız ban yemede bıde 500 tl gitmesınde iyisin gene :)

Sizin yaptığınızı farklı hesaplara yaparak ödeme sahtekarlığı çok kişi yaptı. Ve sizin yaptığınız da ona benzemiş. Yapılabilicek birşey olduğunu sanmıyorum gene de admin ile irtibata geçmeği deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri