HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar öncelikler bnm uzun zamandır kullandığım ve sizlerle paylaşmaya fırsat bulamadığım g-moneyi tanıtıyorum.
Günde 15 tl paypal hesabınıza kazanabilirsiniz.
İsterseniz Darkorbitte Harcayın isterseniz başka bir oyunda size kalmış
bu siteden gmail hesabımıza giriş yaptıktan sonra kazanmaya başla seçeneği var.
Orda çıkan reklamlara tıklayacaksınız(yaklaşık 1 saat sürer)
1 saatin sonunda sol üstte hesabınızdaki para miktarı 15 tl olduğu zaman ödeme almak istiyoruma tıklıyoruz.
seçeneklerde 15,50,100 tl seçenekleri var 15 tl yi seçiyoruz paypal hesabımızı veriyoruz para yaklaşık olarak 10-15 dkkda hesabımızda.
Resim eklenecektir.
Günde 15 tl paypal hesabınıza kazanabilirsiniz.
İsterseniz Darkorbitte Harcayın isterseniz başka bir oyunda size kalmış
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu siteden gmail hesabımıza giriş yaptıktan sonra kazanmaya başla seçeneği var.
Orda çıkan reklamlara tıklayacaksınız(yaklaşık 1 saat sürer)
1 saatin sonunda sol üstte hesabınızdaki para miktarı 15 tl olduğu zaman ödeme almak istiyoruma tıklıyoruz.
seçeneklerde 15,50,100 tl seçenekleri var 15 tl yi seçiyoruz paypal hesabımızı veriyoruz para yaklaşık olarak 10-15 dkkda hesabımızda.
Resim eklenecektir.
benim paypal hesabım yok paypal hakkında biraz bilgi verebilirmisn mesela nasıl hesap alabilirm
siteden paypal hesabı alma seçeneği var sadece isim e posta şifre fln kredi kartı yerleni boş bırakın
gmail e giriş yaptıktan sonra bu çıkıyo
Bu içerik çerçevede görüntülenemiyor
Bu web sitesine girdiğiniz bilgilerin güvenliğini korumaya yardımcı olmak için, bu içeriğin yayımcısı çerçeve içinde görüntülenmesine izin vermiyor.
Deneyebilecekleriniz:
Biraz Zor olsada girdim siteye gelen kutusundayım ve kazanmaya başla die bi seçenek göremiyorum
Bu içerik çerçevede görüntülenemiyor
Bu web sitesine girdiğiniz bilgilerin güvenliğini korumaya yardımcı olmak için, bu içeriğin yayımcısı çerçeve içinde görüntülenmesine izin vermiyor.
Deneyebilecekleriniz:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Biraz Zor olsada girdim siteye gelen kutusundayım ve kazanmaya başla die bi seçenek göremiyorum
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)