xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Coklu Npc Paketleri...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qarezz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 477
  • Görüntüleme Görüntüleme 63K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrik ederim çok güzel paylaşım :) Şimdilik işime yaramasada eminim sonra çok işime yarıycak hemen arsivime eklemeliyim :) paylaşımlarının devamını dilerim

Kardeşim Öncelikle çok teşekkür ediyorum sana

Hamachili serverim var ve verdiğin dosyaları Filezillayı acıp
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object içine atıyorum 20090 lı dosya orda zaten varmıs üstüne yazıyorum diğer 2 dosya yok onları direk atıyo sonra reboot attığımda hata veriyor 7 tane operation time out açılmıyor ... Bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim Filezilla daki o dosyayı silip senin verdiklerini attım yine reboot da hata geliyor sürekli operation time out u acmaya çalısıyor fakat açamıyor senin verdiğin dosyalarda değiştirmemiz gerekn birsey varmı ? yardım cı olursan çok memnun olurum

Kardeşim Öncelikle çok teşekkür ediyorum sana

Hamachili serverim var ve verdiğin dosyaları Filezillayı acıp
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object içine atıyorum 20090 lı dosya orda zaten varmıs üstüne yazıyorum diğer 2 dosya yok onları direk atıyo sonra reboot attığımda hata veriyor 7 tane operation time out açılmıyor ... Bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim Filezilla daki o dosyayı silip senin verdiklerini attım yine reboot da hata geliyor sürekli operation time out u acmaya çalısıyor fakat açamıyor senin verdiğin dosyalarda değiştirmemiz gerekn birsey varmı ? yardım cı olursan çok memnun olurum

Kardes Bak söyle söyliyim Bu dosyayı Atacagın yerde Baska Bir chat dosyası varsa silme onu onun ismi neyse aynısını yaz sadece sayı yazr orda 0 - 1 diye oraları degiştireceksin verdıklerımın isimin ordakı chat dosylarına göre yapacaksın yine yapmazsan ö.mesaj at yardımcı olurum​

kardeş fotoğraf atacam 20 mesajım yok cart curt ayağı yapıyor tam olarak neyi değişeceğiz dosya isimleri hepsi aynı dosyaları değişince reboot attıyorum 7 tane operation time out gelmiyor orjinal dosyaları tekrar atınca giriyor ... yardımcı olurmusun

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri