HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
saol kardes cok isime yaradı
Tebrik ederim çok güzel paylaşım
Şimdilik işime yaramasada eminim sonra çok işime yarıycak hemen arsivime eklemeliyim
paylaşımlarının devamını dilerim
Şimdilik işime yaramasada eminim sonra çok işime yarıycak hemen arsivime eklemeliyim
paylaşımlarının devamını dilerimKardeşim Öncelikle çok teşekkür ediyorum sana
Hamachili serverim var ve verdiğin dosyaları Filezillayı acıp
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object içine atıyorum 20090 lı dosya orda zaten varmıs üstüne yazıyorum diğer 2 dosya yok onları direk atıyo sonra reboot attığımda hata veriyor 7 tane operation time out açılmıyor ... Bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim Filezilla daki o dosyayı silip senin verdiklerini attım yine reboot da hata geliyor sürekli operation time out u acmaya çalısıyor fakat açamıyor senin verdiğin dosyalarda değiştirmemiz gerekn birsey varmı ? yardım cı olursan çok memnun olurum
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object içine atıyorum 20090 lı dosya orda zaten varmıs üstüne yazıyorum diğer 2 dosya yok onları direk atıyo sonra reboot attığımda hata veriyor 7 tane operation time out açılmıyor ... Bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim Filezilla daki o dosyayı silip senin verdiklerini attım yine reboot da hata geliyor sürekli operation time out u acmaya çalısıyor fakat açamıyor senin verdiğin dosyalarda değiştirmemiz gerekn birsey varmı ? yardım cı olursan çok memnun olurum
Kardeşim Öncelikle çok teşekkür ediyorum sana
Kardes Bak söyle söyliyim Bu dosyayı Atacagın yerde Baska Bir chat dosyası varsa silme onu onun ismi neyse aynısını yaz sadece sayı yazr orda 0 - 1 diye oraları degiştireceksin verdıklerımın isimin ordakı chat dosylarına göre yapacaksın yine yapmazsan ö.mesaj at yardımcı olurum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)