kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

22 Mart Haberler Ve Spoiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeFFHaRdYFaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 328

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

WWE'Den Haberler ;

Haftaya RAW Atlanta da yapılacakmış..

WWE yetkilileri Husky Harris için yeni bir gimmick arıyorlarmış.

Husky Harris, Seth Rollins, Dean Ambrose ve Damien Sandow yakında ana rostera alınacakmış.

The Great Khali ' Sur La Piste du Marsupilami ' adında Fransa yapım bir filmde oynayacak.

Lillian Garcia , Wrestlemania 28 de 'America The Beatifull' adlı şarkısını seslendirecek.

WWE yetkilileri , AJ Lee ye Divalar kemerini vermeyi düşünüyorlarmış.

-JoMo WWE'ye dönüşü hakkında konuşmuş. Ayrılma sebebi olarak ta yorucu WWE temposunu göstermiş ;

''Geri dönüş kapım açık. Oradaki herkesle güzel bir şekilde ayrıldım,hiç kimse ile aramda bir problem yoktu. Biraz dinlenmek ve sağlığıma dikkat etmek istedim,yenilenip dönebilirim.(dönebilirim'den emin değilim.)

Yılda 250 günden fazla çalışmak gerçekten yorucu ve bende tazelenmek istedim. ''

-John Morrison Cut That Promo'ya konuk olmuş.

-Jerry Lawler'ın da yer aldığı " Girls gone Dead " filmi haftaya çarşamba Miami'de premier'e girecekmiş.

-Kelly Kelly partneri Maria ile güreş çalışmalarına haftaya başlayacaklarını açıklamış WWE.com'a.

-Shane Douglas'ın Extreme Reunion eventi için şu ana kadar duyurulan isimler ;

Shane Douglas, The Sandman, Raven, Sabu, New Jack, Mustafa, Jerry Lynn, Rhino, Justin Credible, Axl Rotten, Al Snow, Tracy Smothers, Little Guido, Tony Mamaluke, CW Anderson, Balls Mahoney, The Blue Meanie ve PG-13. Bu şov Phialdelphia'da olacak,yanlış hatırlamıyorsam ECW Arena'da.

TNA'Dan Haberler ;

Big Daddy V, son ropörtajında TNA ile ilgili de konuştu. TNA'in genç güreşçileri Indy'deyken alarak iyi bir iş yaptığını belirtti. Ancak WWE'nin her zaman 1 numara kalacağını da söyledi.

Jeremy Borash'ın sunduğu, konuk güreşçilerle talk show tadında geçen Spin Cycle'ın yeni bölümü yayınlandı. Bu haftanın konukları, Robbie E, Rob Terry, SoCal Val ve Gail Kim. Buradan ulaşabilirsiniz videoya.

Angle Twitter'dan:

"Lockdown'da Jeff Hardy'e karşı yapacağım maçı bekliyorum. Yılın en iyi maçı olacak. #bugerçek."

Angle bu tweet'i attı ancak daha önce ne TNA şovlarında ne de TNA internet sitesinde böyle bir maç açıklanmadı.

Bu gece yayınlanacak iMPACT Wrestling şovunun maçları:

-Eric Young & ODB vs. Rosita & Sarita
-Austin Aries vs. Tony Nese vs. Zema Ion vs. Kid Kash
-Samoa Joe & Magnus vs. Mexican America
-Kurt Angle vs. Garett Bischoff - 3 Minute Challenge
-James Storm vs. Kazarian & Daniels

TNA Bookerlarından Bruce Prichard son iMPACT çekimlerinde yer almamış.

Jeff Jarrett AAA Mega Heavyweight Title'ı Rey de Reyes şovunda El Mesias'a kaybetti.

Dixie Carter , Jesse Sorensen in durumunun iyiye gittiğini söyledi ve bir fotoğraf paylaştı ;

001.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri