HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kutunun köşesine gidin
ctrlye basın köşedeyken zıplayın elinizi ctrlden çekin havadayken shift e basın
sonra shiftten elinizi çekmeyin ve yavas yavas ileri geri yapın girdiğinizi hissedince
ilerleyin ve kutunun köşesine düşün iyi günler
NOT : KUTUNUN KÖŞESİNDE DURMASSANIZ ÖLÜRSÜNÜZ AYRICA EĞER KÖŞESİNDE DURDUĞUNUZ HALDE CANINIZ GİDİYORSA ORAYI KAPATMIŞLARDIR
ctrlye basın köşedeyken zıplayın elinizi ctrlden çekin havadayken shift e basın
sonra shiftten elinizi çekmeyin ve yavas yavas ileri geri yapın girdiğinizi hissedince
ilerleyin ve kutunun köşesine düşün iyi günler
NOT : KUTUNUN KÖŞESİNDE DURMASSANIZ ÖLÜRSÜNÜZ AYRICA EĞER KÖŞESİNDE DURDUĞUNUZ HALDE CANINIZ GİDİYORSA ORAYI KAPATMIŞLARDIR

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
teşekkürler deneyecegim olursa + rep
ben yapamadim tam boyle giricek millette diyo girdin fln ama icine giremiyorum disarda kaliyorum kutudan dusuyorum![]()
Arkadaş doğru bilgi vermiş.Kutunun biraz dışında duracak şekilde köşeye geçiyoruz, eğilerek zıplıyoruz.Sonra sırasıyla (eğilerek) a + d tuşlarına basıyoruz.Belimize kadar indiğimizde ctrl yi bırakıp kutunun içinde normal yürüyoruz.Sonra eğiliyoruz.Ama şu ana kadar girdiğim çoğu kutular da canım gitti
ben yapamadim tam boyle giricek millette diyo girdin fln ama icine giremiyorum disarda kaliyorum kutudan dusuyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)