çözüldümü sorun
Ben tam olarak bu sorunun nasıl çözüleceği konusunda merakım var.Tekrar aynı sorunla karşılaşmayacağımın teminatımı verilecek,yoksa giden param gerimi ödenecek.:ka24:
böyle bir sorun yok yetkili ufkunprensesinn dediği gibi senin gözünden kaçan birşey var şimdi 3T kraliet altını yaptm gene satıp gene aldım hiç bir sorun yok... ayrıca mmomt2 de giden itemlerin geri verilmesi gibi birşeyde yok sw ye saldırı oldu bundan 6 ay önce edit baronum kayboldu ancak ne kadar konuda açsam ticket te atsam admine özel mesajda atsam geri gelmedi yani 1t için çok üzülme derim ben 

böyle bir sorun yok yetkili ufkunprensesinn dediği gibi senin gözünden kaçan birşey var şimdi 3T kraliet altını yaptm gene satıp gene aldım hiç bir sorun yok... ayrıca mmomt2 de giden itemlerin geri verilmesi gibi birşeyde yok sw ye saldırı oldu bundan 6 ay önce edit baronum kayboldu ancak ne kadar konuda açsam ticket te atsam admine özel mesajda atsam geri gelmedi yani 1t için çok üzülme derim ben![]()
1t değil 2t o

Ayrıca üzülmüyorum sorun tekrarlanmasın diye çabalıyorum aynı sorunla tüm para gitse o zaman ne olacak önceden önlem almak lazım. :ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)