InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Putty sorunu ( blm ble çözemed )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 532

hasy

Level 5
TM Üye
Konular
26
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben putty'de bir hata alıyorum ve acil artık şu işin çözülmesini istiyorum. Bilişime söyledim onlarda başaramadı uğraşıyoruz diyolar format attılar serveri resetlediler yok sorun hala devam ediyor
------
putty seçeneklerin oldugu kısma giriyorum oyunu baslat dedikden sonra videoda gördüğünüz şeyler cıkıyor ve CH1,CH2,CH3,CH4 açılmıyo bilen birisi lütfen yardım etsin

video : http://www.youtube.com/watch?v=1noLoPCW70g&feature=youtu.be

lütfen arkadaşlar güncel.

Kardeş Bunun Çözümünü Bulman Zor Olucak. Yani En Son Hangi Dosyayı Editledin Veya Hangi Dosya İle Oynadın ? Navicattan Veya Filezilladan Bir Dosyayı Silmen Veya Ekstra Bir Şey Eklemen Sonucu Bu Hata Bende De Oluyordu. Çözümü MYSQL Yedeğini Alıp Serveri Reslerdim Çözülürdü. Bilişim Şirketi Tam Olarak Reset Atmıyor Demek. Sadece Object Yedeğini Yüklerseniz Olmayabilir.

-Filezilla /var/db/mysql/

Dizinlerinde Bir Değişiklik Ya Da ,

-Filezilla /usr/game

Dizinlerinde Bir Değişikik Yapman Ya Da ,

- Navicat ''Player''

Dizininde Bir Değişiklik Yapman Bu Sorunu Ortaya Çıkarmıştır Yani. Sorun Bilişimin Tam Reset Atmamasında.

Son düzenleme:
Bunun çözümü çok açık server filesin makineden sıfırlanmış bilişime söyle files kurup versinler yeni.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri