Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bende leonov var ayrıca 76bin uri ve 9m para var tr5 de oynuyorum sizce ilk ney alayım goli mi alayım yoksa m ile vega uri ile lf3 mü iç itemleri full 2.000 lik kalkan elit 1lf3 1lf2 gerisi mp1 kalkanlar full elit bo1
Yerinde olsam once lf3 yada bo2 kalkan alirdim.onemli olan cari icidir gorunusu degildir sen ilerde gqlaxy gates yapcn orlarda sna cok lazim olck bo2 ile lf3 yoksa patlarsin hep sana tavsiye once lf3 ile bo2 kalkan al lenov la kasilirsin simdilik
kardes benim tavsiyem,leonov kal 7 lf3 al 5 tane flax drıoidi al, 1-3 veya 1-4 de saimon ve mordon keserek droitleri 6 lvl yap sonra sat, oyle yap yap paranın icine sıcarsın 

Goli aldıkdan sonrada yine gemiyi dizmek için bota bırakman gerekicek.Vega alırsan hızı fulle hızıda promerium ile güçlendir bota bırakırken kimse kolay kolay patlatamaz ve hızlı olduğun için dahat çok kutu toplarsın buda daha cok uridium demek.Gemiyi fulledikden sonra gerisi corap söküğü gibi gelicektir.Goliath vs. istediğini alırsın.Ben direk goliath aldım ve yinede bota bırakma ihtiyacı duydum patlatıp duruyorlardı sinirlenip vega alıcaktım sonra zar zor vazgeçirdim kendimi bot için vega ideal bnm tavsiyem ilk vega almandan yana umarım yardımcı olmusumdur.Bu dediklerim illa vega veya goli almak istiyorum diyorsan eğer yoksa leo kalarakda iyi şeyler yapabilirsin.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)