Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Admin sana

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BluyeCity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

dinime küfür eden musluman olsaydı bak bu yazı ve bu sözler liseli veya sığıtı realkıns senın deyil kesın gine emmi dayi baba değın o kendi fatih fedai sı saman briann dır sonra sena sunu soyleyim milete diyon haygi konuya baksak sen cıkıyon :) nerde yan car olsa sen varsın nerde kız car varsa senın örnek 06 günes :) dahasımı bak olm tek kelime neyi anlatmaya calısıyon ki sen iyi bir evlat olsaydın annenle babanın yanıda olurdun ki beyin desen zate yok sende lise de kalmazdın demek oyle bir kalekterın varki seni öz annen baban bile istemiyorlar klim bilir ne yaptın ki 6 aydır orda burda sığıntı hayati yasiyon simdi soruyom milete evinden bile para calıpta evden kovulan biri acaba sizce nasıl biridır :eek:

sana tek kelime realkıns buralara cıpta ötme ver tel orda konusalım tabi sende o yürek varsa :D ben ararrım korkma konturun yoksa :)

kimse kimseyide kandırmiyor olm görulen köy klavuz istemez hersey ortada liseli gerci sende beyin olsaydı lisede kalmazdın demı :):):)

burda yazdıklarının hpsi yalan telmi istiyorsun sen ver ben arıcam seni şimdi senin kontörün gitmesn paran yoktur şmdi :)

admin Meşgul Oldugu İçin Herkesin Ö.M Cevap Veremiyor Kusura Bakmayın İstekle bakılmıyor Ö.M

Ben bu oyumu oynadığım sürece hiçmi benim mesajlarıma cevap verecek zaman bulamıyor en az 20-30 defa özel mesaj yoladım ama hiç 1 kere cevap alamadım okadarmı meşkul diyer konulara cevap verecek zaman buluyor benim özel mesajlarıma zaman bulamıyor cevap vermeye

boş boş konuşma

burda admine yalakalık yapma anadınmı beni güzelim burda konu açıyosam demek bişey bildiğim var bunuda admin biliyor

gelir tabi şimdi 2-3 laf söyler konu kilitler ama tekrar açarım bu konuyu benim için sorun yok

bu Ufkuprenses varya öyle açık açık taraf tutuğunu gösteriyorki ama ne yazıkki sayın Admin bu olanları görmüyor yada görmezliğe geliyor

ben diyodumda diyecemde AZAP ve Ufkuprenses taraf tutuyolar

burda yazdıklarının hpsi yalan telmi istiyorsun sen ver ben arıcam seni şimdi senin kontörün gitmesn paran yoktur şmdi :)

eee olm bak 2 saat oldu tel vereli arıyacakmısın :D:D yoksa sığıntı kaldığın kisidenmı korkuyon bak ne tel verdım 2 sat oldu aramanı bekliyom sen ver ben hemen arayim demek ki buraya cıkıp konusmak deyilmıs demı bak yan carla etığın hakretlere ve tel verdıme dayil kanıt iste siz hemen yancarla 2. yüzünuzu meydana cıkarıyonuz liseli neyse buda kanıtlar

3hdd8.jpg

ah olm ahh iste sizin gercek yüzünuz ne oldu kendini yırtın teldedın verdım ama kac saaat oldu halaa arıyacan

3hdkl.jpg

fotuya iyi bakın arkadslar iste realkıns işte liseli arkadas niye aramıyon diyom bekle dısarı cıkınca arıyacam diyor demek ki sığıntı kaldığı evde aramaya korkuyor :m08::m08: ha bide olm bak kac saat oldu arıyacaksan ara artık bekliyom :D

buralarda iftira karalama yalan yanlıs yorumlara benzemiyor demı realkıns efendi bak o kadar atıp tuyordun tel ver diye verdım ama sonuc korkudan aramıyon olm meden yasin küçük evdekilerden korkuyon asıp kesmiyeceksın lan liseli :m08::m08:

Size yakıştıramadığım mesajlar tarafımdan silinmiştir.

neyı siliyosun

Sayın Yakamozlu haydoların pisliğini silmiyosunuz ama biz bişey dediğimizde hemet ya kilitleyın ya banlayın yada yorumu silin varmı böyle bişey be

siz nasıl bi iş yapıyosunuz beeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri