HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adminde Sarı Bayraktan Haberiniz Yoqmu :m08::m08::m08::m08:
ne yapalim cihanım en fazla oyunu bırakırız baska ne olurki o zaman bakacaz tabi çölde savas olmaz oyunda rakabet olmaz ne olacak bu sefer birilerıne girecekler baska ne olurki zate bu taraf tutmaları yüznden varmı bizden çöle giden savasan eskisi gibi oyunda tatmı var sanki bilmiyorlar mı bizde sarılar gibi yan car acacaz onların yaptıklarını yapacaz kim olursa olsun onların yaptıklarını yapacaz hakaret küfür ne bilim tahrik ne yapalim sonra da siz yaptınız diyecez
zate oyunun tadı tuzu kalmadı kaldımı sence ??
Son düzenleme:
Eskiden Ne Güzeldi Ya Ss Verdiğimizde Adam Anında Banlanırdı..Şimdi Ss Veriyoz Adamın Editlerini Cıkarmasını Bekliyorne yapalim cihanım en fazla oyunu bırakırız baska ne olurki o zaman bakacaz tabi çölde savas olmaz oyunda rakabet olmaz ne olacak bir birilerıne girecekler baska ne olurki zate bu taraf tutmaları yüznden varmı bizden çöle giden savasan eskisi gibi sanki bilmiyorlar mı bizde sarılar gibi yan car acacaz kim olursa olsun onların yaptıklarını yapacaz hakaret küfür ne bilim tahrik ne yapalim zate oyunun tadı tuzu kalmadı kaldımı sence ??
.Kuzey kanıtı Herkesle İlgiklendi Benim Ss 2 Gün Kaldı Orda :m08::m08: Oyuna Girmiyomki Zaten Jüpiterdeyim Böyle Olursa Orayada Girmem 500Tl Başka Sw Ye Yatırsam Adamlar Beni Baş Tacı Yaparlar 
Tartışmalar belirli düzeyde olduğu müddetçe konular kilitlenmez mesajlarda silinmez bir de böylesini deneyin bakalım ne olacak? Biri size hakaret ettiği zaman kendinizi biraz dizginleyip bekleyin elbette ki kurallara uymayan ceza alır.
Taraf tutma banlamama diye bir şey yok. Kurallara uygun olan her ss işlem görüyor.
Kilitlenen konularda şikayet edildiğinde işlem görüyor gerçekten gerekliyse. Silinen mesajlarınız da iyice düşünün aklınızdan geçirin mutlaka uygunsuzdur. Diyorsanız ki bana yazılan şu mesajdan rahatsız oldum konumda bunu istemiyorum aynı tarzda cevap vermek yerine butona tıklarsınız o mesaj silinir konunuz da kilitlenmez. Ancak hepiniz kim daha uzağa yapar gibi bir yarış içindesiniz. Bu bazen olabilir hepimiz yaşıyoruz doğaldır da her zaman olunca hoşgörü kalmıyor ortada..
Taraf tutma banlamama diye bir şey yok. Kurallara uygun olan her ss işlem görüyor.
Kilitlenen konularda şikayet edildiğinde işlem görüyor gerçekten gerekliyse. Silinen mesajlarınız da iyice düşünün aklınızdan geçirin mutlaka uygunsuzdur. Diyorsanız ki bana yazılan şu mesajdan rahatsız oldum konumda bunu istemiyorum aynı tarzda cevap vermek yerine butona tıklarsınız o mesaj silinir konunuz da kilitlenmez. Ancak hepiniz kim daha uzağa yapar gibi bir yarış içindesiniz. Bu bazen olabilir hepimiz yaşıyoruz doğaldır da her zaman olunca hoşgörü kalmıyor ortada..
Son düzenleme:
Adminim kanıt istemişsin azap adolf u banlamamak için bu ss de bişe göremiyorum diyor.
SS ye bir bak adama ws diyorum verdiği cevaba bak burda hakaret yoksa eğer cocuklar bebe kelimesi kullandıkları için ban yiyorlar.
![]()
Adminim kanıt istemişsin azap adolf u banlamamak için bu ss de bişe göremiyorum diyor.
SS ye bir bak adama ws diyorum verdiği cevaba bak burda hakaret yoksa eğer cocuklar bebe kelimesi kullandıkları için ban yiyorlar.
adolf sanki kendisı çok temizya kim ws derse zate ben sefersızlerle ws atmam bir zamanlarda fatih gile diyordu sizle ws atmam simdi hepsı ayni loncada olmuslar kencent adolf yapmadığını bırakmadı onla ws atardı niyemı kencent eski yok yıkarım diye ya kankm sen ne diyon ya bunların alayi oyle bak fatih ona ws deığızı zaman diyordu ben şefersızlerle ws atmam simdi can ciyer olmus lar iste bunlar boyleler bir birilerıne her sey derler 2 gun sonra bakmısın ki kardes olmuslar artık siz bunlar hakında ne dusunursenız dusunun

http://www.turkmmo.com/merkur-resimleri/1776530-yakamoz-bir-yikilis-hikayesi-d-3.html
buda bunların 2 yüzlerı iste artık siz karar verın ne oldukları

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)