HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Admin sana defalarca özel mesaj yoladım yardım talebiyle cevap verenmi oldu
Gururunamı dokunur??? cevap verirsen yoksa zamanınımı alır
kanıtmı istiyosun kilitlediği konulara bak sen ilk önce
kanıtsız şartsız konu kilitliyor
kendi paramızla rezil oluyoruz bu nasıl bir server oldu nasıl bu akdr düştü hep suçlu taraf tutanar
Gururunamı dokunur??? cevap verirsen yoksa zamanınımı alır
kanıtmı istiyosun kilitlediği konulara bak sen ilk önce
kanıtsız şartsız konu kilitliyor
kendi paramızla rezil oluyoruz bu nasıl bir server oldu nasıl bu akdr düştü hep suçlu taraf tutanar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
konuyu açan arkadaş bana 3 pm atmışsın şimdi baktım daha hiçbirini okumamışım çünkü daha sıra gelmemiş gelen pmlerin çokluğundan.
Diğer konularla iglili olarakta kanıtı olan bana pm atsın dedim hala sağda solda şöyleydi böyleydi diye yazıyorsunuz
Ayrıca 20-30 pm atttığını iddia eden arkadaş ? bana 2011 yılından beri sadece 6 tane pm atmışsın. Yalan söylemeden iş yapın haklı olduğunuz konu varsa yalan söylemeden savunun. Söylediğim gibi attığın son 3 pmi daha okumamışım. o konuyla iglili olarakta zaten kapalı olan hesap daha açılmadı yani sizinle ilgili incelemeyi yapmadan da açılmayacak. Biraz bekleyeceksiniz sadece. Normalde birşey yapmamız gerekmesede yardımcı olmaya çalışıyoruz böyle yaparsanız üzülerek söylüyorum olamayız
sizin artık yediğiniz dayaktan beyniniz sulanmış ne yapacağınızı nereye saldıracağınızı şaşırmışsınız kesilmek demek bu kadar zorunuza gidiyor ilk Fırsatlarda konular açan sizlerdiniz şimdi kesilincede bu Sefer her alanda tartışma karalama polemik tartışma çıkarıcı konulara devam ediyorsunuz yaptıklarınızayaptıklarınıza hala devam ediyorsunuz gereksiz konular açmaya tartışma çıksında karalama olsunda polemik çıksında ne olursa olsun gereksiz yere Forumu meşgul ediyorsunuz
Öyleki oyun yeönetimindeki insanlarara bile yalan yanlış laFlar söyleyerek TaraF tuttuklarını söylüyorsunuz
kurallar bellidir kimse kimsenin taraFını tutmaz kurallar doğrultusunda oynanır oyun kural ihlali yapanlarda alır cezasını.
saçma sapan yorumlar atıyorsunuz konular açıyorsunuz doğruları herkes biliyor siz istediğiniz kadar karalayın yalan dolan atın olayları Farklı göstermeye çalışın kimse size inanmaz size inanacakalr sadece etraFınızdaki aynı kaFadaki insanlar olur
delil varsa elinizde konuya dair sunun yoksa gereksiz iFtiralara atarak oyun yönetimindeki insanları karalamayın
yalanlarınızla anca kendinizi kandırırsınız
Hatanız Olmasa Kıtlemez Konuları Demı ? Duzgun Bır Konu Acın Deneyın Kıtlenecekmı ? Bırazda Genel Dusunun..!
Adminde Sarı Bayraktan Haberiniz Yoqmu :m08::m08::m08::m08:
ne yapalim cihanım en fazla oyunu bırakırız baska ne olurki o zaman bakacaz tabi çölde savas olmaz oyunda rakabet olmaz ne olacak bu sefer birilerıne girecekler baska ne olurki zate bu taraf tutmaları yüznden varmı bizden çöle giden savasan eskisi gibi oyunda tatmı var sanki bilmiyorlar mı bizde sarılar gibi yan car acacaz onların yaptıklarını yapacaz kim olursa olsun onların yaptıklarını yapacaz hakaret küfür ne bilim tahrik ne yapalim sonra da siz yaptınız diyecezzate oyunun tadı tuzu kalmadı kaldımı sence ??
Eskiden Ne Güzeldi Ya Ss Verdiğimizde Adam Anında Banlanırdı..Şimdi Ss Veriyoz Adamın Editlerini Cıkarmasını Bekliyorne yapalim cihanım en fazla oyunu bırakırız baska ne olurki o zaman bakacaz tabi çölde savas olmaz oyunda rakabet olmaz ne olacak bir birilerıne girecekler baska ne olurki zate bu taraf tutmaları yüznden varmı bizden çöle giden savasan eskisi gibi sanki bilmiyorlar mı bizde sarılar gibi yan car acacaz kim olursa olsun onların yaptıklarını yapacaz hakaret küfür ne bilim tahrik ne yapalim zate oyunun tadı tuzu kalmadı kaldımı sence ??.Kuzey kanıtı Herkesle İlgiklendi Benim Ss 2 Gün Kaldı Orda :m08::m08: Oyuna Girmiyomki Zaten Jüpiterdeyim Böyle Olursa Orayada Girmem 500Tl Başka Sw Ye Yatırsam Adamlar Beni Baş Tacı Yaparlar
ne oldu edmin efendi bu bölümde bir sürü polemelik yaratılan konular var içinden benim konuyumu gördün gözünü açta gerçekleri gör kardeşim tmm yoğun ola bilirsin ama onun ne yaptıklarını sen görmüyosun
kanıt istiyosun kanıtlar ortada sadece ilgilenmen gerekiyor ama ilgilenmesinki ne gereği var nasıl olsa paranızı kazanıyosunuz
ve bu yazdıklarımdanda hiç pişman değilim çünkü dogrusu budur ben söylüyodumda söyliyecemde AZAP ve Ufkuprenses açık açık taraf tutuyolar
kanıt istiyosun kanıtlar ortada sadece ilgilenmen gerekiyor ama ilgilenmesinki ne gereği var nasıl olsa paranızı kazanıyosunuz
ve bu yazdıklarımdanda hiç pişman değilim çünkü dogrusu budur ben söylüyodumda söyliyecemde AZAP ve Ufkuprenses açık açık taraf tutuyolar
ne oldu edmin efendi bu bölümde bir sürü polemelik yaratılan konular var içinden benim konuyumu gördün gözünü açta gerçekleri gör kardeşim tmm yoğun ola bilirsin ama onun ne yaptıklarını sen görmüyosun
http://www.turkmmo.com/merkur-resimleri/1868013-2-guzel-hesaptan-1-2-guzel-5.html
buyrun adminnın en basıt örnek kac yorum atıldı silimdı bu konuda sonra konu kapatıldı kac forum hesapları ban yedi bu konu iicn 1 saat sonra yorumlar silindi konu temizlendi tekrar acıldı ve biz artık tekrar basladık yorumlar atmaya neyseki azap bey konuyu tekrar kilitledı bu en basıt kanıt

Son düzenleme:
işte senin yenetimin admin bu akdar mı ne bunarı görmüyosan istifa et görevinden bunar istediği gib taraf tutuyor ve sen gelmiş bana burda yok öyle bişey diyosun
dediğim gibi herşey ortada sadece senil ilgilenmen gerekiyor ama ilgilenmiyosun
dediğim gibi herşey ortada sadece senil ilgilenmen gerekiyor ama ilgilenmiyosun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)