Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

cöL We ReziL maviLeR :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korkum21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

olm liseli bu oyun oyun bak nediyecem eyerki buna rezillik diyeceksen sana gülerım anca

sonra bence en büyük rezillik babasın cepınde para calıpta evde kovulmaktır iste bak bu oyun sen hic dusundun mı lan acaba babasın cepınde para calan insan baska neler yapmaz lan ayna bak aynaya bunlarıda yapan sensın baskası deyil sığıntı seni :D:D:D

insanım diye geçiniyon la bide babamın cebinden para çalacm he hadi ordan benim paraya ihtiyacım olmadğından gerek duymuyorum ihtiyacım olsada yapmam öyle şey sana çok lazım demekki sen yapıyorsundur onu kesin

lan olm seni kaydeye lan varmiki sen nesın lan sana yalvarsın bence sen yalvarlan yarın o bir gun sığıntı kaldığın yerde kovulunca belki sana bir ekmek verırler liseli :m08::m08:

sanamoı düşrü endişesi ev benim üstüme sanamı sorcam senin gibi sığıntıda değilim para lazmsa parada gönderebilirm sana :)

insanım diye geçiniyon la bide babamın cebinden para çalacm he hadi ordan benim paraya ihtiyacım olmadğından gerek duymuyorum ihtiyacım olsada yapmam öyle şey sana çok lazım demekki sen yapıyorsundur onu kesin

o kadar erkeksın demı peki niye evden kovuldun ve lise 3 gidyon sana kim bakıyor erkek gibi soyle lan calısmiyon etmiyon okula giden biri evinden kovulmus biri neyine guvenırki olm anlamdım bak ne kadar akrabanda olsalar kac gun bakacaklar sna lan ya olm sna tek kelimi iyi biri olsaydın kendi evinde olurdun :m08::m08::m08::m08::m08:

sanamoı düşrü endişesi ev benim üstüme sanamı sorcam senin gibi sığıntıda değilim para lazmsa parada gönderebilirm sana :)

hahah lan ev ustuıneyse buraya tapunun ss koy ama senın adın soyadın yazacak tm lan o zamn diyecek ki bu doğru soyliyor

lan olm ev benim diyon evden kovuluyon :m08::m08::m08::m08:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri