Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ufkupenses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BluyeCity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 614
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kankm biz demıyozki bizi tutun onları tutmayin yöneticisın arkads sadece grevi yap bak bir yöneticimız daha var zeyno gecen ben sacma bir konu actım bana sakamısın dedı ben bile utandım ne güzel bir sey kalp kırmadan etmeden ama ben nediyom utandım ne var herkes oyle olsa bunu anlamıyom ya konu kilitlenıyor kac forum hesabı ban yiyor 1 saat sonra kapanan konu acılıyor yorumlar silinmıs bide acık acık cıkmıs gereken yapıldı diyor kanıt isterlerde var onuda verım bu kadar olurmu peki yaa anlatamıyom iste o zamn kapanan tum konuları temizle ac geri neden adof konusunu acıyon ki ha yani adolft senın yerın baskamı demek istedın :eek:

knk brak şimdi geliler ya azap yada 17 yaşındaki hanım efendi akıl öğretiler 2 sözle

bütün yazdıklarımıza cevapları olmadığı için konu kapatacakalar ama yıne konu açacam her kapanan konuyu aynısını tekrara açacam

burda birilerine hakaret edeceginize elinizde yonetimden biinin adil kararlar vermediine dair kanit varsa bana pm ile gonderin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri