HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ulen gereksiz insan bu sana kapak olmustur eminim kesilince cok bahane uyduruyorsun kesincede başkasını cok ötüyosun farkındaysan başkasını dedim beni deil 4 eskim var diyosun 41 K HP var diyorsun 3 Skilde yatıyorsun ne adamsın gereksiz adam deilsin adam diyorum pardon
Polemik yapma lan tamam mı kenan liselisi hahaha
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Polemik yapma lan tamam mı kenan liselisi hahaha
Ulen gereksiz insan bu sana kapak olmustur eminim kesilince cok bahane uyduruyorsun kesincede başkasını cok ötüyosun farkındaysan başkasını dedim beni deil 4 eskim var diyosun 41 K HP var diyorsun 3 Skilde yatıyorsun ne adamsın gereksiz adam deilsin adam diyorum pardon![]()
Polemik yapma lan tamam mı kenan liselisi hahaha![]()
liseliyim evet 22 yasında liseyim evet dostum bak bi buna ws ye cagırıorum herzamanki gibi gelmıorsun :d tek kesebiliosan beni nie gelmıon la ws ye orda 1 kişiye 4 5 kişi dalrakmı ss alıon sen yazık la sana aacıdım cidden çok

:l03:
liseliyim evet 22 yasında liseyim evet dostum bak bi buna ws ye cagırıorum herzamanki gibi gelmıorsun :d tek kesebiliosan beni nie gelmıon la ws ye orda 1 kişiye 4 5 kişi dalrakmı ss alıon sen yazık la sana aacıdım cidden çok
:l03:
![]()
kenan sala veleti kendini avutuyor :l03:
Konuşma Ss'lerinde eğer hakaret varsa resimleri nerelerden göndereceğinizi gayet iyi biliyorsunuz!
Lüzumsuz konular açmayın!
Lüzumsuz konular açmayın!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...