Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

IceN & LaNeTLiLoRD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JerseN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ulen gereksiz insan bu sana kapak olmustur eminim kesilince cok bahane uyduruyorsun kesincede başkasını cok ötüyosun farkındaysan başkasını dedim beni deil 4 eskim var diyosun 41 K HP var diyorsun 3 Skilde yatıyorsun ne adamsın gereksiz adam deilsin adam diyorum pardon :)

Polemik yapma lan tamam mı kenan liselisi hahaha :)

Ulen gereksiz insan bu sana kapak olmustur eminim kesilince cok bahane uyduruyorsun kesincede başkasını cok ötüyosun farkındaysan başkasını dedim beni deil 4 eskim var diyosun 41 K HP var diyorsun 3 Skilde yatıyorsun ne adamsın gereksiz adam deilsin adam diyorum pardon :)

Polemik yapma lan tamam mı kenan liselisi hahaha :)

liseliyim evet 22 yasında liseyim evet dostum bak bi buna ws ye cagırıorum herzamanki gibi gelmıorsun :d tek kesebiliosan beni nie gelmıon la ws ye orda 1 kişiye 4 5 kişi dalrakmı ss alıon sen yazık la sana aacıdım cidden çok :D

:l03:

3fmwk.png

Konuşma Ss'lerinde eğer hakaret varsa resimleri nerelerden göndereceğinizi gayet iyi biliyorsunuz!
Lüzumsuz konular açmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri