[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Yeniçeride süper ninja

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaderxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 960
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

mrb arkadaslar

Yeniçerideki çarım satılıktır.Satmamımn nedeni 2ay önce soyulmasıdır çar boş boş duruyordu elden çıakrtayım dedim.belki inanmazsınız ama çar itemliyken 80 lwllik pli adamları alıyordum full 5 efsunlu idi çarım ne yazıkkı soyuldu.çarda kalan itemler:

5ruh taş+9abonoz kolye (+22büyü hızı)5efsun
2k hp
10çiftel
6exp bonus
ve 2efsun daha ama iyi dğeildi sanırsam

+9küpeçiçeği
+4savunma dierleri kırık taşlı efsun yok

+6muho 4sura taşlı

1saatlik exp yüzüğü

60a yakın cesaret pelerini

yarım envanter b.çevirme ve z.bulut bk sı

aklıma gelmeyen vrmı bilmiyorum.

Skiller:Suikast G2
B.çevirme m10'a 3bk
Z.bulut m9'a 1yada 2bksı var
(b.çvrme ve z.bulut daha yüksek olabilir tam hatırlayamıyorum.)
Dönüşüm G5

at 1 lwl ve at çağırma 10 ata hiç lwl yapamadım neden derseniz hiç zamanım olmadı çarı çok çabucak kastık ve hep kattaydı inincede soyuldu ve at yapma gereği kalmadı ama çok zor bişey değil madalyonlar 2-3m oldu.

İnanınki harcadığım para saattığım fiyatın en az 4-5 katı.

Çar 66 lwl dir.almayı düşünenlere çarın issmini sölicem burdan yazmıyorum.

bu arada hızlı saldırı master değil diye almıyacaklar varsa yanlış biliyosunuz çünkü hızlı saldırı m9 diyelim 2k vursa z.bulutta m9 da 1.5 2k vurur (adamına göre değişir) ama zehirli bulutun iki avantajı var hızlı saldırıya göre 1.si diyelimki adamda bıçak savunması var ve sizde ejder bıçağı var hızl ısaldırıyla adama 1k vurdunuz ama zehirli bulut la vurduğunuzda yine vurucağını vuru çünkü zehirli bulut savunmaya gelmiyor ve 2.ci avantajı ise adamı zehirledimmi siz hiç birşey yapmayın zaten canını zehir alıyor.çar soyuk olmadan önce 5 efsunluyken ben +9 partili çelikli 70 lwl adamlarla dalga geçiyorum bi zehir atıp bekliyodum ve tek suikastte gidiyordu. çarın Kritikle damagesi 12.5k vurdum +7 ejder bıçağıyla 4taşlıydı. kritiksiz en fazla vuruşum ise 6.3k idi ama bu vuruşlar 1 lwl yada 15 lwl eziklere değil 65-70 lwllere vuruşlarımdır.

neyse çarın fiyatı hiç birşey değil inanınki 4-5 katını harcadım.
Sadece

FİYAT:100tl

iletişim için ayben.kader@hotmail.com

Son düzenleme:
çarda b.çvrme m10 oldu z.bulut m10a 7bksı var 4ruh taşı küpeçiçeği 60 cesaret pelerini kutsama küresi 1 saatlik exp yüzüğü +9 siam var bklarıda var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri