Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Skypier ws hazanefe :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JoKeRz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aynen 20 kisi 3 kiseye dalar sonra 3 derler bu lafın çok doğru ne yapacan abisi liseli takımı bir sey görmemıslerki :D

eee Necati Zamanı Unutma 3 Kısı Gelırdık Ben Sönmez Seref 10 Kişiydiniz Adam Başında Bekleyıp 3 Dıyodunuz :D Hersey Karsılıklıtır :)

eee Necati Zamanı Unutma 3 Kısı Gelırdık Ben Sönmez Seref 10 Kişiydiniz Adam Başında Bekleyıp 3 Dıyodunuz :D Hersey Karsılıklıtır :)

Şeref sende ne yüz varmış be herşey açık açıken yıne sudan kuru çıkmaya çalışıyosun be

belkide sizin Murat kabadayı size öğretti öyle olmaya ama miletin ağzında alemlik olma kardeşim

YaKaMoZ Haydoları sizi

Şeref sende ne yüz varmış be herşey açık açıken yıne sudan kuru çıkmaya çalışıyosun be

belkide sizin Murat kabadayı size öğretti öyle olmaya ama miletin ağzında alemlik olma kardeşim

YaKaMoZ Haydoları sizi

ula afız beni çekemiyon heralde beni katmasan olamzdı bi yorumunada sende yüz varmı ki sevgilin berdinayken şimdi en yakın kankan neconun ellerine bıraktın haha :l03:

şeref aşalık insan bu insanlıktan çıkmış yorumlarını benm konularımdaa yapma tammammı git defol lan nickini bile gördümde tiksiniyorm şeref...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)