HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aynen 20 kisi 3 kiseye dalar sonra 3 derler bu lafın çok doğru ne yapacan abisi liseli takımı bir sey görmemıslerki![]()
eee Necati Zamanı Unutma 3 Kısı Gelırdık Ben Sönmez Seref 10 Kişiydiniz Adam Başında Bekleyıp 3 Dıyodunuz
Hersey Karsılıklıtır 
eee Necati Zamanı Unutma 3 Kısı Gelırdık Ben Sönmez Seref 10 Kişiydiniz Adam Başında Bekleyıp 3 DıyodunuzHersey Karsılıklıtır
![]()
Şeref sende ne yüz varmış be herşey açık açıken yıne sudan kuru çıkmaya çalışıyosun be
belkide sizin Murat kabadayı size öğretti öyle olmaya ama miletin ağzında alemlik olma kardeşim
YaKaMoZ Haydoları sizi
bence hiç bi zaman o zaman hiç gelmicek![]()
Gelse ne olacakki ayni şey tahta tahta olarak kalır sonsuza kadar tahtada aklı olmadığı için akılanmaz sizler anadınız beni yani

Adolf efendi murat Kabadayı abisinin yanında bile cesaretli değil
Şeref sende ne yüz varmış be herşey açık açıken yıne sudan kuru çıkmaya çalışıyosun be
belkide sizin Murat kabadayı size öğretti öyle olmaya ama miletin ağzında alemlik olma kardeşim
YaKaMoZ Haydoları sizi
ula afız beni çekemiyon heralde beni katmasan olamzdı bi yorumunada sende yüz varmı ki sevgilin berdinayken şimdi en yakın kankan neconun ellerine bıraktın haha :l03:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...