HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ss de görüldüğü üzere 3 k atıyorumm.Arkadaş ws yi bitiremeden kaçıor :m08:
Bi de kanıt istersiniz demi lan yakamozlular alın size kaçtına dair kanıt geliyorrr..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şimdi bi yeğen gelir der hpn azalmış
tepemdeki büyü çözme herşeyi açıklıor suraya pvp açtırıp beni kesmesini istedi o surada kesemedi of yeğenler offfMırat kaçar ,şeref yatar, sende kaç :m08:
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bence hiç bi zaman o zaman hiç gelmicek
Bunların bir gün kacmadıgı günü görmedim ben arkadaş 10 kişinin içinde keser 3 der 10 defa kesilir 1 defa keser ss alır kestim der :d bu yakamoz ne zamn adam olcakta kacmaktan vazgeçcek
şeref defol git lafından ne anlıon bence sende o cümleyi anlıcak beyinde yok.
adolf yeğenim seni unuttum sanma
Sıradaki........
şeref senin taaa.........
içimden sövdüm hahaha
Bunların bir gün kacmadıgı günü görmedim ben arkadaş 10 kişinin içinde keser 3 der 10 defa kesilir 1 defa keser ss alır kestim der :d bu yakamoz ne zamn adam olcakta kacmaktan vazgeçcek
aynen 20 kisi 3 kiseye dalar sonra 3 derler bu lafın çok doğru ne yapacan abisi liseli takımı bir sey görmemıslerki
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...