R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Yakamozlular Daha Kendileriyle Anlaşamıyor :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JoKeRz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Adamlar pvp açıp birbirleini kesmeye çalışıor la bunlar insanmı :D:m08:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

haha ben bu oyuna başladım 1 ay sonra yakamoza gırdım ozman problemteamdı lonca sen ne karı taklidinden bahsediyorsun bunu unutma ben siz değilim kimseyide kışkırtmıyorum senn gibi karı taklidi diyorsunya demekki sen yapıyorsun üstüne durduğuna göre :)
Rica Ediyorum Komik Olmaya Calışma Beceremiyorsun Çünkü...Bu Söylediklerim Acı Gercekler..Ben kadın Takliti Allah Korusun Allah Yazdıysa Bozsun :) Hahhahahah Düşündükce Gülesin Geliyor :D:D Şeref İftira Hep İftira Full İftira Atma ...Neyin Ne Olduğu Ortada...Güneş06
neymiş lan kukla neco sen daha loncayı toplayamadın 2 hırszla berabersin anca loncada hırsız jokerz ve gürsel kankanı almışın yanına jokerz desen sarılardan kortuğu için sarıda çarla takılıyor lykiann hazin sonu yakamozdan korkup sarı bayraktaki çarla oynamak anca busunuz siz :)
Şeref Senin Gibi Karı Takliti Yapıpta İtem Calmıyorlar Erkek Adam Yaptığının Arkasında Durandır Yaptıklarıyla Övünen Erkek Olmaz..Tabi O Sende Biraz Şüpheci Bi Durum..Şeref Sen Değilmisinki Mavilere Yan Carla Gelip Ss Alan ???? Şimdide Burda ne Güzel Konuşursun...Onlara Hırsız Diyorsun Ben Adamlara Teredütsüz Setimi Emanet Ederim ?? İnsan Önce Kendi Sorununu Çözmeli Sonra Başkalarıyla Dalaşmalı...Mure Başkan Milleti Topladı Şimdi Patlaklar Olacaktır Kaçınılmaz Bi Durum Bu...Bizim Dostlarımız Belli Kim Bizimle Kim Bizimle Değil Belli Loncamöızda Kopukluk Olmadı Olmazda ;)
06Gunes ben değilim orda gördüğün gibi evet çara ben gırıyorum ama ben değilim kasmak için girdim çara orda senn kankan neco kendi yazdıklarını çekip foruma koymuş bunumu diyorsun sen ama ona son açtığım konu çok fena gururuna gitmiş demekki alltta kalmayım diyor aklı sıra böyle iftiralarla forumu meşgul ediyor ne diym bilen biliyor benim kim oldğumu size gerek yok :)
Ben Seni Muhatap Almasaydım Şuan Bana Demezdin Actığım Konular Bla Bla Bilmem Ne...Gır Gır Yapmak İçin Bire Birsin Kafa Yapılacak Türden Bir İnsansın Çünkü Beynin Kıt Zekan 0 Bunun İçin Şamatalıksın Seni Hiç Kaideye Almam ...
sende zekamı var gözünü aç burda açtığım konuların hepside gerçekler sizn gibi yalan yapmacık konular açmıyorum foruma bakıyorumda sizn boş konularınızla dolmuş biraz düzgün durmayı deneseniz :)
Şuan Beni Taklit Ettiğinin Farkındamısın !!!!Ben Ne Yazıyorsam Aynısını Yazıyorsun Afferim Buda Bi Gelişme Demekki Her İnsan Birazcık olsun Aklıllanıyor...Gerci Senle Uğraşacamda Biraz Olsun :)
neymiş lan kukla neco sen daha loncayı toplayamadın 2 hırszla berabersin anca loncada hırsız jokerz ve gürsel kankanı almışın yanına jokerz desen sarılardan kortuğu için sarıda çarla takılıyor lykiann hazin sonu yakamozdan korkup sarı bayraktaki çarla oynamak anca busunuz siz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri