shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Com.nu panel kurulum + 2012 server files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dj_ali95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 827

dj_ali95

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
19
Online süresi
25d 1h
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
113
MmoLira
2,736
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere sabit ip pvp kurmak istiyorum bilgisayarıma virtual pc 2007 üzerinden bilgisayarım windows 7 her neyse,

1.)arkadaşlar megaupload,multiupload gibi sitelere giriş engelli dns ayarlarım değişik olduğu halde giremiyorum o yüzden bana turkuza zırhlar,yeni silahlar ekli bir server files öneriri seniz çok yardımcı olursunuz.

2.)Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere com.nu site kuramıyorum daha doğrusu kuruyorum panele felan giriyor fakat aldığım üyelikler navicata gitmiyor www.com.nu sitesinden aldığım ftp ye FileZilla ile bağlanıp www ye panelimi atıyorum ama ediğim gibi kayıtlar navicattaki accountta görükmüyor birisi bana sabit ip kurulum ve com.nu panel kuramyı öğretirse çok teşekkür ederim.

forumda aradaım ama virtual pc deki sysinstall bölümünün sonu .100 olan şekilde atıyorum FileZilla ya fakat kayıtlar olmuyor bana bunların anlatımını yaparsanız veya alıntı bir video da olsa linkini atarsanız çok teşekkür ederim.

İyi Forumlar Değerli Turkmmo Ailesi <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri