SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Sorunsuz Tatar scripti Lisanlı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orcanto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 942
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

///

Son düzenleme:
1- script sahıbı sen değilsin bunu boyle satışını yapamazsın

2- alıcılara duyurum 3 7 ile olacak iş değildir bu bakarsaanız 1 saat once kendısı konu açmış install yapamıyorum yardım diye profonix gerekli cevabı verdı

sımdı kendısı satmaya calısıyor bunlara ınanıp alıcılara duyurum paranıza yazık olacak 7 tlde olsa

iyi forumlar
:m08::m08:

DİPNOT: Script bu akşam 22:00 weya yarın 19:00 da kesinlikle paylaşacaım unutmayın 2 gun ıcınde %100 paylaşcam ücretsizini scriptteki tüm reklamları kaldırıyorum.

Son düzenleme:
benle ilgili değil sahibi paylaşmamı istedi bende paylaştım altına alıntı dedim buda oyunun sitesi bakabilrsiniz ama ben yapamadım fazla da alakam yok php ile

alıntı sembol :) zaten scripti senden aldık bozuk verdin allahtan php bilgimiz var düzelttin satan sensin neyse ben yorumumu yazdım okuyanlara duyurulur

dostum istersen bütün dosyalara koy yinede kırarım lisansı bu bir ikincisi ragezoneden alıp satıyorsun ayıptır 3- ykaında blackheroesmt2 abimiz paylaşacak o paylaşmasaydı ben paylaşırdım şuan tatar scripti üzerinde uğraşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri