HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
///
Son düzenleme:
1- script sahıbı sen değilsin bunu boyle satışını yapamazsın
2- alıcılara duyurum 3 7 ile olacak iş değildir bu bakarsaanız 1 saat once kendısı konu açmış install yapamıyorum yardım diye profonix gerekli cevabı verdı
sımdı kendısı satmaya calısıyor bunlara ınanıp alıcılara duyurum paranıza yazık olacak 7 tlde olsa
iyi forumlar :m08::m08:
DİPNOT: Script bu akşam 22:00 weya yarın 19:00 da kesinlikle paylaşacaım unutmayın 2 gun ıcınde %100 paylaşcam ücretsizini scriptteki tüm reklamları kaldırıyorum.
2- alıcılara duyurum 3 7 ile olacak iş değildir bu bakarsaanız 1 saat once kendısı konu açmış install yapamıyorum yardım diye profonix gerekli cevabı verdı
sımdı kendısı satmaya calısıyor bunlara ınanıp alıcılara duyurum paranıza yazık olacak 7 tlde olsa
iyi forumlar :m08::m08:
DİPNOT: Script bu akşam 22:00 weya yarın 19:00 da kesinlikle paylaşacaım unutmayın 2 gun ıcınde %100 paylaşcam ücretsizini scriptteki tüm reklamları kaldırıyorum.
Son düzenleme:
alıntı sembol
zaten scripti senden aldık bozuk verdin allahtan php bilgimiz var düzelttin satan sensin neyse ben yorumumu yazdım okuyanlara duyurulur
zaten scripti senden aldık bozuk verdin allahtan php bilgimiz var düzelttin satan sensin neyse ben yorumumu yazdım okuyanlara duyurulur- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)