Merhaba arkadaşlar bir çoğu panelde bu açıkların olduğunu fark ettim bu yüzden sizler için dökümanlarımdan oluşan kodları toparladım ve düzenledim.
Bir çoğu pvp bu sebeplerden hacklenmektedir.
config.php veya ayarlarım159.php gibi mysql bilgilerinizin sorgusu yapıldığı sayfaların en altına ekleyin bu kodu :
Kendini zeki sanan insanların yorumları nedeni ile kodları kaldırdım. Madem öyle herkes kendi güvenliğini kendi yapsın.
Bir çoğu pvp bu sebeplerden hacklenmektedir.
config.php veya ayarlarım159.php gibi mysql bilgilerinizin sorgusu yapıldığı sayfaların en altına ekleyin bu kodu :
Kendini zeki sanan insanların yorumları nedeni ile kodları kaldırdım. Madem öyle herkes kendi güvenliğini kendi yapsın.
Son düzenleme:
Yukarda Koyu renkle çizdiklerimi okuyun arkadaşlar. Sen insanlarla dalga mı geçiyorsun.<?php
class Vipmix_Security
{
protected $_xss_hash = '';
protected $_never_allowed_str = array('document.cookie' => '[siktirliseli]', 'document.write' => '[lamerwashere]', '.parentNode' => '[lameralert]', '.innerHTML' => '[nowaybence]', 'window.location' => '[sakayapiyosun]', '-moz-binding' => '[ciddimisin]', '<!--' => '<!--', '-->'
Acınacak haldesiniz bildirildi.Yukarda Koyu renkle çizdiklerimi okuyun arkadaşlar. Sen insanlarla dalga mı geçiyorsun.Acınacak haldesiniz bildirildi.
Acınacak halde olan sensin sanırım

O işaretlediklerin sql saldırısı yapan kişilerin alacağı mesajlardır

Beyinsizsin bari o ufacık beynin ile anlamadığın şeyler için yorum yapma :m08:
Jaxen2 kullananlar için hazırlamışsın çok sağol çok işlerine yaradı birde adamlar o lafları birleşik mi okuyacak nekadar zekisiniz siz alkış 
Yukarda Koyu renkle çizdiklerimi okuyun arkadaşlar. Sen insanlarla dalga mı geçiyorsun.Acınacak haldesiniz bildirildi.
2nizinde böyle şeyler yazması hata tamam ReinG biraz haklı bunları konuda belirtebilirdin deyilmi? Evet açıklıyabilirdin fakat gizem senin bir insana beyinsiz gibi bir söz söyleme hakkın yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)