noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Jaxen3 Panel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gizemligenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
407407_177117895732876_119437361500930_268967_1801107635_n.jpg

DEMO :

Merhaba arkadaşlar orjinal Jaxen2 panel üzerinde uzun çalışmalar ve güncellemelerden sonra Jaxen3 paneli paylaşmaya karar verdim.

NELER DÜZENLENDİ ?
* Öncelikle panel içine shell ve php sql injection koruması eklenmiştir !
* Yeni tema yüklenmiştir. Temadaki görüntü bozuklukları düzenlenmiştir. (Bu temayı kullanan çoğu kişilerde sağ ve sol arka planda bir görüntü kirliliği vardı onu düzenledim)
* Özel index.html oluşturulmuştur panel ile uyumludur alakasız bir sayfa değildir
* EPAL menüsü eklenmiştir ve epal sayfasını açmaları için giriş yapmaları uyarısı eklenmiştir.
* Bilirsiniz bu panelde markete efsun eklemek resmen bir dert günlerinizi alır. Bu yüzden kendi hazırladığım efsun sql'u ekledim
* Ticket sisteminde ufak bir düzenleme yapıldı ve kurumsal yazan saçma yer yerine oyun kuralları eklendi.
* Ödeme bildirim sistemindeki hatalar düzenlendi. Örnek: bildirim yapan bir oyuncunun bildirimini onayladığınızda aktif olması için oyuncu panelden çıkış yapıp girmek zorundaydı.
* Anasayfadaki haberler uzatıldı normalde son 5 haber panelde görünüyordu bu sayı sonsuz yapıldı düzenlemek isterseniz pm atınız.
* Boss avcıları düzenlendi ve istediğiniz bossu ekleme seçeneği sunuldu
* Özel ban sistemi eklendi. başka bir ban panelini ekledim ve bu sistem ile oyunculara süreli ban atma imkanı var. banlanan oyuncunun kayıtlı mail adresine sebebi, süresi ve kim tarafından banlandığı oto olarak gönderilmektedir. Banlanan oyuncunun ban süresi dolduğunda kendiliğinden açılır ve bilgi mesajı mail adresine gönderilir.
* Online Oyuncular ve Online Rekoru eklenmiştir.
* Online msn destek eklenmiştir.

DEMO :

Download : PM ile dağıtmaya karar verdim !
Özel mesaj atarak paneli alabilirsiniz sadece ilk 10 kişiye verilecektir.

.

Son düzenleme:
Bir halt düzeltilmemiş bu jaxen3 yazmışsınız birde ne saçma konular açıp duruyorsunuz. Neyse Bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri