- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler herkese günaydın..
kısaca konuya geçmeliyim acil önemli bir konu..
beyler oyunu normal indirdim virüs programı duvar felan kapalı yani inerken hiç bi sorun olmadı ama oyuna girdiğimde envanterde silahlar felan gözükmüyor türkçe harfleri dik dikdörtgen şeklinde gösteriyor torrentten indirdim yine aynısı oldu oyundaki ekran kartı sistem gereksinimleri vb. herşey tam olarak uyuyor siliğ baştan kurunca hiç bir şey değişmiyor önerilen hemen hemen her şeyi yaptım ama olmuyor çözüm bulana şans kutusu yollayacagım lütfen bi bakınız....
kısaca konuya geçmeliyim acil önemli bir konu..
beyler oyunu normal indirdim virüs programı duvar felan kapalı yani inerken hiç bi sorun olmadı ama oyuna girdiğimde envanterde silahlar felan gözükmüyor türkçe harfleri dik dikdörtgen şeklinde gösteriyor torrentten indirdim yine aynısı oldu oyundaki ekran kartı sistem gereksinimleri vb. herşey tam olarak uyuyor siliğ baştan kurunca hiç bir şey değişmiyor önerilen hemen hemen her şeyi yaptım ama olmuyor çözüm bulana şans kutusu yollayacagım lütfen bi bakınız....
- Konular
- 366
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 746
- DevLira
- 24
net framework yükle + türkce dil paketi
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
deneyecegim bakalım
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet benımde basıma gelmıstı Shinsoo doğru söylüyor olmazsa başka sorundur desteğede bildir yardımcı olamazlarsa format gerekli ama format attıkçada makinen zarar görür çelişki yani.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)