Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyler herkese günaydın..
kısaca konuya geçmeliyim acil önemli bir konu..
beyler oyunu normal indirdim virüs programı duvar felan kapalı yani inerken hiç bi sorun olmadı ama oyuna girdiğimde envanterde silahlar felan gözükmüyor türkçe harfleri dik dikdörtgen şeklinde gösteriyor torrentten indirdim yine aynısı oldu oyundaki ekran kartı sistem gereksinimleri vb. herşey tam olarak uyuyor siliğ baştan kurunca hiç bir şey değişmiyor önerilen hemen hemen her şeyi yaptım ama olmuyor çözüm bulana şans kutusu yollayacagım lütfen bi bakınız....
kısaca konuya geçmeliyim acil önemli bir konu..
beyler oyunu normal indirdim virüs programı duvar felan kapalı yani inerken hiç bi sorun olmadı ama oyuna girdiğimde envanterde silahlar felan gözükmüyor türkçe harfleri dik dikdörtgen şeklinde gösteriyor torrentten indirdim yine aynısı oldu oyundaki ekran kartı sistem gereksinimleri vb. herşey tam olarak uyuyor siliğ baştan kurunca hiç bir şey değişmiyor önerilen hemen hemen her şeyi yaptım ama olmuyor çözüm bulana şans kutusu yollayacagım lütfen bi bakınız....
evet benımde basıma gelmıstı Shinsoo doğru söylüyor olmazsa başka sorundur desteğede bildir yardımcı olamazlarsa format gerekli ama format attıkçada makinen zarar görür çelişki yani.
Yanlış yer.
> WolfTeam Teknik Yardım
Wolfteam ile ilgili teknik sorunlar
Açılması lazımdı ama bildirdim taşırlar konuyu.
> WolfTeam Teknik Yardım
Wolfteam ile ilgili teknik sorunlar
Açılması lazımdı ama bildirdim taşırlar konuyu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)