xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

4 Mart 2012 Wolfteam Hack /Karışık Yaptım/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 77sotry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.a arkadaşlar. Bı suredır ugrastıgım hack. ortaya KARIŞIK yaptım

Bütün hackleri birleştirdim. Kodlarını aldım topladım hepsını ayarlardım. Sonra Wolfteam'dan kaçırdım yanı ban yemeyesınız dıye ama antılerın bı kısmından kaçıramadım. Virüs var gibi görüyor ama hile olduğunu bildiği için. Onuda Bazıları Görüyür Mesela Avira ANtisi yakalamazken Avast sanırım yakalıyordu. hepsini gizleyemedim yani :)

neyse siz açın sonra oyuna girer girmez Bütün "F" tuşlarıyla yani F1 - F2 ayrı hackler açabilirsinzi dağılımı şöyledir.

F1 - Silah Menüsü Açar Sol Tarafta ok tuşları ile iner çıkarsınız sağ sol ile kapatıp açarsınız

F2- Duva arkasındakiler kendisini gösterir.

F3 - Uçarsınız Aynı Tuşlada kapatırsınız eğer çok fazla ateş ederseniz atar zorunda kalmadıkça vurmayın hemen kaçın.

F4 -Reddot Hack : ekranın ortasında kırmızı bır nokta belirir. o noktaile snip'i zoom'suz kullanabilirsiniz.

F5 - Sınırsız Meri ve Bomb : Bombada sınır yok ama ard arda atmayın kötü olabilir :)

F12 - Hepsini kapatır ama hack arkaplanda açık kalır.

Rar pass yoktur indiriniz açmak içinse ;

İlk Hacki sonra wolfu açınız ama şifreleriniz yazılı olsun hesabı algılaması gerekir. Bunu keylogger' MİŞ gibi görülmesin diye yaptım arkadaşlar.

Neyse arkadaşlar size iyi hackler :D

Çalışmıyor ! + Trojan Var ! + 755kb Lik Hiç Görmedim Hayatımda Wolfteam Hilesi Bende Kullanıyorum Ama 1Tane Dosya Olsa Bilene Rarın İçinde speed olsun wall olsun en az 5mb boyutundalar çünkü kodlamaları çok uzun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri