- Konular
- 49
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bu Hile WolfteamFRM'dan ALıntıdır.Ben denemedim ama yorumlarda cok güzel çalışıyor sağol gibi yorumlar vardı deneyecek arkadaşlarımız varsa hile calışıyor calışmıyor konusunda bize yorum yazsın boşuna uğraşmayız
işte o hile
"Arkadaşlar Hayatımda 1 Kere Hileye Para Verdim Sizin İçin Verdim Niye Güzel Soru:
Cevap:
Hileyi Kullanıyorum Çalışıyor Ama Paralı Yani Para Vermeden Kullanmak İmkansız Tabi Bende İmkansızı Severim Biliyorsunuz İmkansızı Gerçekleştiririm Diye Hileyi Aldım Ve Üzerinde Çalışıyorum En Kısa Zamanda Çözüp Size Vericeğim Arkadaşlar Dediğim Gibi.
!!!!!!!!!!!!!EnvanTer Hack Çok Yakında Sizlerle İşte Kullanımımdan 1 Video!!!!!!!!!!!!! ::::
Arkadaşlar Yaptım Oldu Buldum Oldu Bitti Şimdi Geçelim İlk Önce Anlatıma:
!! AysaN !! Sunar:
Arkadaslar simdi Direk Oyuna Girin Ve Oyunu Asagı Alın Ve Kernel Detective Dosyasını Açın Karşınıza Gelen Ekrandan C:\Program Files\SoftnyxGame\WolfteamTs Bulun Tıklayın 2 Kere Sonra Yukarı Bakın Kutucuklarda (Libraries) Var Ona Tıklayın En Üste C:\Program Files\SoftnyxGame\WolfteamTs\Wolfteam.bin Var Ona Sag Tıklatıp inject New Libraries Var Tıklayın Gelen Pencerede (Weapon Hack.dll) Dosyasını Seçin Gelen Hatalara Tamam Diyip Oyuna Dönün Sonra
F1,F2 Tusuna Basın Ve Silah Yerinizde Silahlar Olsun Sadece Bu Kadar Ban Kesinlikle Yoktur Ama!!!
1.Uyarı:
Siz ilk Basta Yan Çarla Giriniz Uyarı.
2.Uyarı:
Silah Bölümündeki Silahların Üzerine Tıklamayınız Oyundan Atar Direk.
3.Uyarı:
Her Oyun Basında F1 Veya F2 Tusuna Basınızki Silahlar Gelsin Yoksa Gelme Basılı Tutun Yani.
Hack Bulucam Dedim Ve Buldum Hayırlı Olsun
Vede Tesekkür Ederken Sadece Bana Deil Kardeslerim FrmWolFTeam Kln Edin Çok Yardımcı Oldular.
Hadi Hayırlı Envanter Hackler.
!! AysaN !! Fark Yaratmama Gerek Yok
!!!Heryerim Fark!!! !! AysaN !!
HeRşey Sizin İçin Arkadaşlar Buyrun Kullanın.
İndirme Link:
//edit casper16
Rar Pass: WolfteamFrm.com
Arkadaşlar Ben Bu Hileyi 1 Haftadır Kullanıyorum Bakın
1-)Hileyi Oyuna Girdikten Sonra Açın
2-)Lobideyken Yani Oda Seçme Yerinde F1 Tuşuna Basın
3-)Oyuna Başlarken Yani Yeni Doğuş Süresi Derken F1 Tuşuna Basılı Tutun
Bunlara Uyarsanız Olur Uymassanız Boş Boş Cevaplar Vermeyin.
DeCobray'dan Ekleme: ARKADAŞALR WİN7DE ÇALIŞMAMAKTADIR SADECE WİNXP DE DENENMİŞTİR!.."
"Bunu Okumadan Hile Hack Kullnmayın.
Değerli Wolfteam Türkiye oyuncularımız,"
"son günlerde, oyun içerisinde 3. parti programlarla ilgili envanter dosyalarının değiştirildiği haberlerini alıyoruz. Bu programların tamamı Wolfteam Ekibimiz tarafından izleniyor ve Apex güvenlik programı yapımcılarıyla paylaşılarak en fazla 5 iş günü içerisinde yasaklanıyor."
"Şimdi Wolfteam Türkiye Yönetimi olarak bir karar aldık ve tüm oyun hesapları inceleme altına alınıyor. Envanterinizde, JoyPara alımı haricinde alınmış, kuşku uyandıracak hediye gönderimleri yapılmış bir durum var ise hesabınız kapatılacaktır. Bu kapatma süresinde, görevliler hesapları en ince ayrıntısına kadar inceleyecektir."
"Joygame, Wolfteam oyununun Türkiye haklarını elinde bulundurduğu için, bu tür programların kullanımı, oyuncular için eğlence ve gelir geçer durumlar olarak düşünülse de, şirket avukatları tarafından bilişim suçları ve haksız kazanç, kanunsuz yollarla eşya çalma ve kullanma gibi suçları içinde barındıran ve Türk mahkemelerini ilgilendiren bir durumdur. Böyle bir kullanıma rastlandığında, suç ispatı ile adli makamlara başvurularak, hesap sahipleri hakkında kamu davası açılacaktır."
"Wolfteam Türkiye, bu tür programları kullanan hesapları bilen, elinde ispatlı kanıtı olan oyuncuların başvurularını değerlendirecektir. Destek Sistemi bu tür şikayetler için 7 gün 24 saat açıktır. Hesabınızın ve oyun karakterinizin geleceği için, emek ve zaman verdiğiniz, yeri geldiğinde nakit harcadığınız durumları bir anda yok etmemek için lütfen 3. parti programlardan uzak durunuz."
işte o hile
"Arkadaşlar Hayatımda 1 Kere Hileye Para Verdim Sizin İçin Verdim Niye Güzel Soru:
Cevap:
Hileyi Kullanıyorum Çalışıyor Ama Paralı Yani Para Vermeden Kullanmak İmkansız Tabi Bende İmkansızı Severim Biliyorsunuz İmkansızı Gerçekleştiririm Diye Hileyi Aldım Ve Üzerinde Çalışıyorum En Kısa Zamanda Çözüp Size Vericeğim Arkadaşlar Dediğim Gibi.
!!!!!!!!!!!!!EnvanTer Hack Çok Yakında Sizlerle İşte Kullanımımdan 1 Video!!!!!!!!!!!!! ::::
Arkadaşlar Yaptım Oldu Buldum Oldu Bitti Şimdi Geçelim İlk Önce Anlatıma:
!! AysaN !! Sunar:
Arkadaslar simdi Direk Oyuna Girin Ve Oyunu Asagı Alın Ve Kernel Detective Dosyasını Açın Karşınıza Gelen Ekrandan C:\Program Files\SoftnyxGame\WolfteamTs Bulun Tıklayın 2 Kere Sonra Yukarı Bakın Kutucuklarda (Libraries) Var Ona Tıklayın En Üste C:\Program Files\SoftnyxGame\WolfteamTs\Wolfteam.bin Var Ona Sag Tıklatıp inject New Libraries Var Tıklayın Gelen Pencerede (Weapon Hack.dll) Dosyasını Seçin Gelen Hatalara Tamam Diyip Oyuna Dönün Sonra
F1,F2 Tusuna Basın Ve Silah Yerinizde Silahlar Olsun Sadece Bu Kadar Ban Kesinlikle Yoktur Ama!!!
1.Uyarı:
Siz ilk Basta Yan Çarla Giriniz Uyarı.
2.Uyarı:
Silah Bölümündeki Silahların Üzerine Tıklamayınız Oyundan Atar Direk.
3.Uyarı:
Her Oyun Basında F1 Veya F2 Tusuna Basınızki Silahlar Gelsin Yoksa Gelme Basılı Tutun Yani.
Hack Bulucam Dedim Ve Buldum Hayırlı Olsun
Vede Tesekkür Ederken Sadece Bana Deil Kardeslerim FrmWolFTeam Kln Edin Çok Yardımcı Oldular.
Hadi Hayırlı Envanter Hackler.
!! AysaN !! Fark Yaratmama Gerek Yok
!!!Heryerim Fark!!! !! AysaN !!
HeRşey Sizin İçin Arkadaşlar Buyrun Kullanın.
İndirme Link:
//edit casper16
Rar Pass: WolfteamFrm.com
Arkadaşlar Ben Bu Hileyi 1 Haftadır Kullanıyorum Bakın
1-)Hileyi Oyuna Girdikten Sonra Açın
2-)Lobideyken Yani Oda Seçme Yerinde F1 Tuşuna Basın
3-)Oyuna Başlarken Yani Yeni Doğuş Süresi Derken F1 Tuşuna Basılı Tutun
Bunlara Uyarsanız Olur Uymassanız Boş Boş Cevaplar Vermeyin.
DeCobray'dan Ekleme: ARKADAŞALR WİN7DE ÇALIŞMAMAKTADIR SADECE WİNXP DE DENENMİŞTİR!.."
"Bunu Okumadan Hile Hack Kullnmayın.
Değerli Wolfteam Türkiye oyuncularımız,"
"son günlerde, oyun içerisinde 3. parti programlarla ilgili envanter dosyalarının değiştirildiği haberlerini alıyoruz. Bu programların tamamı Wolfteam Ekibimiz tarafından izleniyor ve Apex güvenlik programı yapımcılarıyla paylaşılarak en fazla 5 iş günü içerisinde yasaklanıyor."
"Şimdi Wolfteam Türkiye Yönetimi olarak bir karar aldık ve tüm oyun hesapları inceleme altına alınıyor. Envanterinizde, JoyPara alımı haricinde alınmış, kuşku uyandıracak hediye gönderimleri yapılmış bir durum var ise hesabınız kapatılacaktır. Bu kapatma süresinde, görevliler hesapları en ince ayrıntısına kadar inceleyecektir."
"Joygame, Wolfteam oyununun Türkiye haklarını elinde bulundurduğu için, bu tür programların kullanımı, oyuncular için eğlence ve gelir geçer durumlar olarak düşünülse de, şirket avukatları tarafından bilişim suçları ve haksız kazanç, kanunsuz yollarla eşya çalma ve kullanma gibi suçları içinde barındıran ve Türk mahkemelerini ilgilendiren bir durumdur. Böyle bir kullanıma rastlandığında, suç ispatı ile adli makamlara başvurularak, hesap sahipleri hakkında kamu davası açılacaktır."
"Wolfteam Türkiye, bu tür programları kullanan hesapları bilen, elinde ispatlı kanıtı olan oyuncuların başvurularını değerlendirecektir. Destek Sistemi bu tür şikayetler için 7 gün 24 saat açıktır. Hesabınızın ve oyun karakterinizin geleceği için, emek ve zaman verdiğiniz, yeri geldiğinde nakit harcadığınız durumları bir anda yok etmemek için lütfen 3. parti programlardan uzak durunuz."
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
beyler indirmeyin hem ban yersiniz hem bilgisayarınıza virüs bulaşır benden sölemesi
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
beyler indirmeyin hem ban yersiniz hem bilgisayarınıza virüs bulaşır benden sölemesi
- Konular
- 49
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
vallaha bende bilmiyorum indirdim pro. da virüs yok sımdı hileyi deneyecem
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben indirdim de Wolfu bulamıyorum 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)