- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu sadece eylence amaçlı yaşarsanız sıkıntı yaratmaz hayatınızda..
Kimileri kendilerini bir Sura bir Şaman oldugunu zannedip okulda sınıf arkadaşlarına skill atmaya bile çalışabılıyor..
Yeğenim mesela daha 13 yasında okulda arkadasına parmak darbesi atmaya çalışmış cıx cıx cıx
dedim evladım sen ne yaptın ? dayı parmak attım..ne parmagı parmak darbesi..
Acil bakıma aldık cocugu o derece yanı
Kimileri kendilerini bir Sura bir Şaman oldugunu zannedip okulda sınıf arkadaşlarına skill atmaya bile çalışabılıyor..
Yeğenim mesela daha 13 yasında okulda arkadasına parmak darbesi atmaya çalışmış cıx cıx cıx
dedim evladım sen ne yaptın ? dayı parmak attım..ne parmagı parmak darbesi..Acil bakıma aldık cocugu o derece yanı

- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bende eski metin2 oyuncusuyum .TR de 1 sene oynadım.Staj paramla hep ep alırdımSonra +9 çelik yakınca oyunu bıraktım.Arkadaşların isteğiyle PVp ye geçtim.TR den fazla sarmaya başladı.3 sene ye yakında pvp takıldım
Bu 3 sene içinde onlarca pvp oynadım.Sonra GM lik yapmaya başladım.Hiç player çarı oynamamaya başladım.Biraz tecrübe kazanınca 2 kere kendi serverimi açtım.Bir tanesini Ali abimle beraber yürütüyorduk 7 ay falan sürdü.Diğeri fazla tutmadı çünkü vakit ayıramadım.Birkaç defada yakın arkadaşlarımın serverinde TL lik falan yaptım.Günü birinde servere harita eklerken serveri çökerttim
o gün bugündür lanet ettim metin2 oynamıyorum.gece 5 e kadar o haritalarla uğraşmıştım
kötü anıların yanında güzel anılarımızda oluyor bunuda kabul etmek lazım ama![]()
Bende Tr Oynuyordum Adamın Biri Para Hilesi Vereyim Mi Dedi Ver Dedim(Cocukluk,Cahillik
) Sonra Ordan Charımı Soydu Ardından Pvp'ye Basladım Arkadaslar ile The Metin2'ydi Sonra M2-TR Oldu Onuda Oynadım Sıkıldım Sonra Bıraktım Tekrar AltKomsumuz En Yakın Arkadasım Olur Bi Serverde Gm Olcakmıs Ordan Gazla Oynadım O Serveri Bana Yardım Etti BayagıArkadas Yanlıslıkla Serveri Çökertti Oyunun Admini Kızmadı Ama Gmliğini Aldı Yedegi Geri Yüklemiş Falan MMomt2'de Edit ALcagını Söyledi Bırak Birlikte Server Kuralım Dedim Kendisinin Hamachi falan Cok Tecrübesi Vardı 3 Kez Server Kurduk Kapandılar Sonrada Sıkıldım Artık Mt2 Oynamaktan Gerisi Konuda Yazmakta

- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım sende adam gibi konu aç konuyu pazar alanına çevirme sonra tepki alırsın böyle.!
Sildim Haklısın.
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bırakıp ders çalışmak en iyisi üniversitede metin2 sormuyorlar
Kesinlikle
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bunu sadece eylence amaçlı yaşarsanız sıkıntı yaratmaz hayatınızda..
Yeğenim mesela daha 13 yasında okulda arkadasına parmak darbesi atmaya çalışmış cıx cıx cıxdedim evladım sen ne yaptın ? dayı parmak attım..ne parmagı parmak darbesi..
Acil bakıma aldık cocugu o derece yanı![]()
Gecmiş Olsun . O Kadar İlerlemiş Demek.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)