- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bende Bıraktım Ama Arkadasımın Charını Satmaktayım İnternet Sitesi Actım Char İçin Metin2 Metin2 Tek Düşündüğüm Buydu Rüyalarıma Girer Yemekte Yatarken Sunu +9'a Bassam Vb. Hem Metin2 Düşünüyordum Metin2 Yüzünden Arkadaslarımı Kırmaya Basladım Bilmiyorum Su Facebook Olayınıda Bırakmak İstiyorum Dısarıda Gez Dolas Memleket Senin Arkadasların Senin Yazın Metin2 Oynamak Yerine Bir Yerde Calısmayı Düşünüyorum
Gecenlerde Tekrar Gireyim Dedim Bir Servere Pvp'ye Adamın Birinde Kin Vardı Bende Yeni Basladım Tabi S.a Kine Bakabilir Miyim Dedim Serbeste Dalıp Kesti O Zaman Tekrar Anladım Bırakmayı Coluk Cocuk Su Anda Bir Arastırma Yapsalar Metin2'yi 7 Yasından Baslıyorlar Su Anda %60-%70 -12 Yas Gurubu Oynamakta Hal Ve Davranıslarından Cok Belli Olmakta Kimi Lan lı Lunlu konusma Küfürlesmeler Artistlenmeler Falan Sıktı Oyun İnternet Cafeye Gidiyorum Metin2 İçin 20 Cocuk Var Full Oturmuslar Valla Su Metin2'yi Yasaklasalar Keske
Ayrıca Sürekli Hile Programaktalar Oyunun Tadı Kalmamakta Her Gecen Saat Hile Paylasılmaktadır .
Siz Siz Olun Bir Düşünün Yaslanıp Metin2 Zaman Kaybıdır Hiç Google'a Metin2'nin Zararları Diye Yazanınız Oldumu Lütfen Bakın Ve Okuyun Düşünün Herkese Kolay Gelsin Teşekkürler
İYİ GÜNLER :l04: :l04: :l04: :l04: :l04: :l04:
Gecenlerde Tekrar Gireyim Dedim Bir Servere Pvp'ye Adamın Birinde Kin Vardı Bende Yeni Basladım Tabi S.a Kine Bakabilir Miyim Dedim Serbeste Dalıp Kesti O Zaman Tekrar Anladım Bırakmayı Coluk Cocuk Su Anda Bir Arastırma Yapsalar Metin2'yi 7 Yasından Baslıyorlar Su Anda %60-%70 -12 Yas Gurubu Oynamakta Hal Ve Davranıslarından Cok Belli Olmakta Kimi Lan lı Lunlu konusma Küfürlesmeler Artistlenmeler Falan Sıktı Oyun İnternet Cafeye Gidiyorum Metin2 İçin 20 Cocuk Var Full Oturmuslar Valla Su Metin2'yi Yasaklasalar Keske
Ayrıca Sürekli Hile Programaktalar Oyunun Tadı Kalmamakta Her Gecen Saat Hile Paylasılmaktadır .
Siz Siz Olun Bir Düşünün Yaslanıp Metin2 Zaman Kaybıdır Hiç Google'a Metin2'nin Zararları Diye Yazanınız Oldumu Lütfen Bakın Ve Okuyun Düşünün Herkese Kolay Gelsin Teşekkürler
İYİ GÜNLER :l04: :l04: :l04: :l04: :l04: :l04:
Son düzenleme:
- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Gerçek Hayatında Başarılar Dilerim
En iyisini yaptın
En iyisini yaptın
- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Arkadaşım kendin bırakıyorsan bırak ama başkalarına karışma herkez kendi istediğini yapar karışmaya hakkın yok.!
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 325
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
metin2 oynama diyor adam sona da çarımı satıyorum diyor ne tezat bi durumdur 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)