kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

over bilişimi nasıl bilirsniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adnancan1599
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 511
kardeş ben de sizden overbilişimden 22/06/2012 de metin2 sunucu satın aldım hala teslim edilmedi insanlara kızıyorsunuz ama hala doğru dürüst bir cevap bilr vermiyorsunuz hafta sonu size ulaşmaya çalışmakla geçti ve hala netice yok

kardeş ben de sizden overbilişimden 22/06/2012 de metin2 sunucu satın aldım hala teslim edilmedi insanlara kızıyorsunuz ama hala doğru dürüst bir cevap bilr vermiyorsunuz hafta sonu size ulaşmaya çalışmakla geçti ve hala netice yok

Konu Baltalamaya Hakkınız Olmadıgını Düşünüyorum Ayrıca Böle bekleyen bir Siparişveya Tiçket göremiyorum bize bildirdinizmi yada söle diyim Müşterimizmisiniz?

ıı degıl el degıstı sanırım teslımat 1 aydan uzun sıuruyor surmesınde sorun yokta her gun teslım edecegım dıyıp bekletıyorbence almayın :) alanada sımddıden gecmıs olsun

ıı degıl el degıstı sanırım teslımat 1 aydan uzun sıuruyor surmesınde sorun yokta her gun teslım edecegım dıyıp bekletıyorbence almayın :) alanada sımddıden gecmıs olsun

teslimat 1 aydan uzun sürmüyor ben kendim aldım 3 günde serveri verdiler ve çok memnunum hakkını vererek yapıyorlar tek sorun biraz geç teslimat el değiştirdiği filanda yk

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri