Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

EtkinLik Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cua[R]a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 774
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

herhangi bir oyuncunun karakterine GA girse bile ticareti olmayan itemler verilemez. onu özel npc ler veriyor. mesela koredeki gibi imparatorluk savaşını kazanan tarafın en çok karakter öldürmüş kişiye o npc hwang zırhı veriyor yani demek istediğim karaktere GA girsede bişey değişmez..

Tabi ki haklılık payınız var. Fikir ortada :). Derlenip toparlanmısına yardımcı olmuş oluyorsunuz teşekkürler. Yetkili arkadaşlarla uygun görüp güzel bir etkinlik yapabilirsek, bundan bütün playerler zevk alıcaktır :)

bir arenada 10 vs 10 gibi yapılsa ve ölen karakter tekrar kalkamasa kazanan oyuncuya benim düşüncem olarak şöyle verilebilir; tüm karakterler ölür ve en sona bu karakter kalır.. ve GM oraya event sonu verilen hediyelerle dolu bir npc indirir(npc önceden editlenmiş olmalı). aynı kuledeki demirci gibi. 1 item alma hakkı olur ve o itemi alıp değerlendirir. benim düşüncem bu. ama buda çok uzun sürebilir. npc yi editlemek o eventi yapmak..

bir arenada 10 vs 10 gibi yapılsa ve ölen karakter tekrar kalkamasa kazanan oyuncuya benim düşüncem olarak şöyle verilebilir; tüm karakterler ölür ve en sona bu karakter kalır.. ve GM oraya event sonu verilen hediyelerle dolu bir npc indirir(npc önceden editlenmiş olmalı). aynı kuledeki demirci gibi. 1 item alma hakkı olur ve o itemi alıp değerlendirir. benim düşüncem bu. ama buda çok uzun sürebilir. npc yi editlemek o eventi yapmak..

İşte bu ya mükemmel bir seviyeye ulaştı fikir :) Tabanda olay işte bu olabilir. Umarım dikkate alınır. Tekrar teşekkür ediyorum çok hoşuma gitti :)

Cua[R]a;726180' Alıntı:
İşte bu ya mükemmel bir seviyeye ulaştı fikir :) Tabanda olay işte bu olabilir. Umarım dikkate alınır. Tekrar teşekkür ediyorum çok hoşuma gitti :)

Bu gerçkten mantklıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri