- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arakdaşlar;
mmomt2 sunucumuzda yeterli etkinlik olmadığını düşünüyorum. Yetkili arkadaşlara gerekli merciilere iletilir mi bilmiyorum ama olumlu,uygun görülebilicek etkinlik önerisi olan varsa lütfen fikrini paylaşabilir mi?...
Şöyle bir etkinlik düşünmüştüm. GA seçimi ile seviyeleri birbirine yakın olan iki karakter seçilir. Yine GA nın seçimi ile bir araziye(bölümüne) teleport edilir.
Aralarında düello geçer. Düello nun sonunda kaybedenin hesabına GA girer ve uygun gördüğü bir itemi kazanan oyuncuya verir.
Katılım için GA nın uygun gördüğü saatler içerisinde, başvuru için GA ya şu şekilde bir mesaj ile katılım isteğinde bulunulabilir;
''Seviye 75, HP 15k,Sınıf Savasçı-Düel rakipler tüm sınıflar- katılım istiyorum.''
''Seviye 74, HP 16k.Sınıf Ninja- Düel rakipleri Sura ve Shaman sınıfları- katılım istiyorum''
İlgi gürürse fikirler Yetkililerin konuyu ele alıcağını düşünüyorum...
Teşekkürler. İyi eğlenceler...
mmomt2 sunucumuzda yeterli etkinlik olmadığını düşünüyorum. Yetkili arkadaşlara gerekli merciilere iletilir mi bilmiyorum ama olumlu,uygun görülebilicek etkinlik önerisi olan varsa lütfen fikrini paylaşabilir mi?...
Şöyle bir etkinlik düşünmüştüm. GA seçimi ile seviyeleri birbirine yakın olan iki karakter seçilir. Yine GA nın seçimi ile bir araziye(bölümüne) teleport edilir.
Aralarında düello geçer. Düello nun sonunda kaybedenin hesabına GA girer ve uygun gördüğü bir itemi kazanan oyuncuya verir.
Katılım için GA nın uygun gördüğü saatler içerisinde, başvuru için GA ya şu şekilde bir mesaj ile katılım isteğinde bulunulabilir;
''Seviye 75, HP 15k,Sınıf Savasçı-Düel rakipler tüm sınıflar- katılım istiyorum.''
''Seviye 74, HP 16k.Sınıf Ninja- Düel rakipleri Sura ve Shaman sınıfları- katılım istiyorum''
İlgi gürürse fikirler Yetkililerin konuyu ele alıcağını düşünüyorum...
Teşekkürler. İyi eğlenceler...
Son düzenleme:
- Konular
- 72
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
düşündügün şey güsel belki yaparlar 
paylaşım için saol bol şanss...

paylaşım için saol bol şanss...
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İtem verlmedn olmalı

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İtem verlmedn olmalı![]()
![]()
bir ödül şart. İtem verilme konusu nedeniyle aşırı yüklenme olmayabilir

- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
herhangi bir oyuncunun karakterine GA girse bile ticareti olmayan itemler verilemez. onu özel npc ler veriyor. mesela koredeki gibi imparatorluk savaşını kazanan tarafın en çok karakter öldürmüş kişiye o npc hwang zırhı veriyor yani demek istediğim karaktere GA girsede bişey değişmez..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)