HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben server kurdum 1.5gb deger verdim 2 gb ram var. içinde sadece ben olsam bile bi s yazıyorum 10 dk son ra çıkıyor yani çok lag var sorun bendemi die başka bi metin2 servere girdim benim olmıyan hiç lag yok orda acaba ne olabilir arkadaşlar ben olmadıgımda başklarına soruyom lag varmı die yok diolar ne olabilir sorun Arkadaşlar... Ramle alakalı demein.. 512 deger vermis adam hiç lag yok denilecek kadar az 20 kisi içerisinde b ulunuyo ben 1.5 verdim ama
lagdan oynanmıyo bi s yazıyorum 5 dk so nra çıkıyo kısa süre sonrada dcyiyorum yorum yazmanızda yeterli dogru olursa yemin ederim tlliq gmliq sgmliq ne isterse vericem yemin ettim !!! net Hızım gayet iyi ne bu ya :S
Not birde arkadaşlar ben girmedigimde Birine sordugumda 0 lag dior ben giriorum millet dc yiyo ve lag olusuyor :S Yardım edin
yardım etmek istiyenler ortak olmak istiyenler yani yardım edince ortak olıcak yemin ederim reismtt2 şifre 123 bu ağa girsin ama yardım etmek istiyenler !!
lagdan oynanmıyo bi s yazıyorum 5 dk so nra çıkıyo kısa süre sonrada dcyiyorum yorum yazmanızda yeterli dogru olursa yemin ederim tlliq gmliq sgmliq ne isterse vericem yemin ettim !!! net Hızım gayet iyi ne bu ya :S
Not birde arkadaşlar ben girmedigimde Birine sordugumda 0 lag dior ben giriorum millet dc yiyo ve lag olusuyor :S Yardım edin
yardım etmek istiyenler ortak olmak istiyenler yani yardım edince ortak olıcak yemin ederim reismtt2 şifre 123 bu ağa girsin ama yardım etmek istiyenler !!