farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Net Ufo Görüntüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Harry P0tteR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Şu ana kadar biz dahil herkes bu konuya objektif bakmalı. Çünkü her ihtimal göz önünde bulundurulabilir kardeşim :) Bu konu ile ilgili detayları ve haberleri mobilden de olsa araştırmaya çalışacağım :)

Abi Objektif olmaya çalışıyorum lakin bundan öncede bir sürü sahte ufo videosu izledim hepsinde aynı olan şey Filmin sonuna doğru Ufoya Yaklaşmaları , Tabi Bide Arkadan Yansımasını gördüm.

Evet, 5 dakika süren araştırmalarımda bile bu tarz sonuçlar yakaladım ben de. Sahte olma olasılığı %95'ten bile fazla. Tabi Dünya kongresine kadar büyük bir gelişme, hatta gelişmeler olacağı kanaatindeyim :)

Evet, 5 dakika süren araştırmalarımda bile bu tarz sonuçlar yakaladım ben de. Sahte olma olasılığı %95'ten bile fazla. Tabi Dünya kongresine kadar büyük bir gelişme, hatta gelişmeler olacağı kanaatindeyim :)

Benim Düşüncemde bu Yönde bu konuyla ilgilili gerçek yada sahte ne kadar video vs cıkarsa D.D.V Önemi Artacaktır. tabiki Gerçek fotoraf videolar kadar olmasada işe yarayacaktır. Yani Bunlar çok iyi :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri