Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Amerika'nın New Mexico eyaletine bağlı Roswell kentinde çekilen UFO görüntüsü herkesi şoke etti.
Bu görüntü Şubat ayının ilk günlerinde yoldan otomobiliyle geçen bir sürücünün amatör kamerasıyla çekildi. The Daily Telegraph sitesinde yer alan habere göre; ilk bakışta uçağa benzeyen ancak yaklaştıkta uçak değil de bir UFO'yu andıran hava aracı bilinmeyen bir noktaya iniş yaptı.
Sürücü şaşkınlık içinde çektiği görüntünün ardından "Bu görüntüyü ben arabamla giderken kendi kameramla çektim" açıklamasını yaptı.
Video paylaşım sitesi Youtube'da onbinlerce kez izlenen görüntü, bugüne kadar kaydedilen en net UFO görüntüsü olarak başlıklandırıldı.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Dün gece Youtube'den bizzat videosunu izledim, izlemek için Öğeyi görmek için üye olmalısınız.. Görüntüler ile ilgili yorumumu belirtmek isterim;
Dünya dışı zeki yaşam ve UFO gerçeği, insanların derinden gelen korkuları ve inanmama isteklerinden dolayı 50, hatta 100 yıl ertelenmiş hale geldi. Evren'de yalnız olmadığımız zaten kanıtlı belgelerle insanlığa sunulmakta, hatta onlarca ülkenin gizli UFO dosyalarının yayınlanması bariz ortada. Sırf '' Beyaz Saray '' açıklamamakta diye insanların hala '' Evren'de yalnız mıyız? '' sorusunu sorması beni oldukça üzmekte.
Bu cisim insan yapımı da olabilir, Dünya dışı zeki ziyaretçilerin araçlarından biri de olabilir, araştırma konusu. Lakin ele alınacak olguları belirtelim.
Cisim sabit bir hızla ilerlemekte ve bir topluluk tarafından seyir halindeki aracın içinde çekilmekte. Buraya kadar herşey normal sayılabilir, lakin bir zaman sonra cisim aniden duruyor ve arkasındaki '' egzoz borusunu andıran bir borudan '' ışık çıkararak ilerlemeden yeryüzüne iniş yapıyor. Teknoloji bu kadar gelişebilir mi? Teknoloji bu kadar ilerideyse neden böyle bir aracın varlığı insanlığa sunulmadı; ya da sunuldu da bizler mi haber alamadık? Ortada o kadar çok spekülasyon var ki... Büyük kuruluşların ve devletlerin detaylı araştırmaları sonucunda kesin kanaate varılacaktır. Ancak ne olursa olsun ele alınan somut birçok kanıt mevcut ve bu UFO gerçeğini değiştirmeyecek. İnsan yapımı değilse, yani cisim gerçekten Dünya dışı ziyaretçilerimizin bir aracıysa, bu görüntülerin nicelerinin kısa süre içinde kat kat artacağı kanaatindeyim. Değerli paylaşımın için teşekkürlerimi sunarım![]()
" Edited By Odaklan Evlat Argo içerik yasak "
Battle New york diye bi oyunmuydu filmmiydi unuttum ondaki ufolra benziyor !
Battle New york diye bi oyunmuydu filmmiydi unuttum ondaki ufolra benziyor !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün gece Youtube'den bizzat videosunu izledim, izlemek için
Dünya dışı zeki yaşam ve UFO gerçeği, insanların derinden gelen korkuları ve inanmama isteklerinden dolayı 50, hatta 100 yıl ertelenmiş hale geldi. Evren'de yalnız olmadığımız zaten kanıtlı belgelerle insanlığa sunulmakta, hatta onlarca ülkenin gizli UFO dosyalarının yayınlanması bariz ortada. Sırf '' Beyaz Saray '' açıklamamakta diye insanların hala '' Evren'de yalnız mıyız? '' sorusunu sorması beni oldukça üzmekte.
Bu cisim insan yapımı da olabilir, Dünya dışı zeki ziyaretçilerin araçlarından biri de olabilir, araştırma konusu. Lakin ele alınacak olguları belirtelim.
Cisim sabit bir hızla ilerlemekte ve bir topluluk tarafından seyir halindeki aracın içinde çekilmekte. Buraya kadar herşey normal sayılabilir, lakin bir zaman sonra cisim aniden duruyor ve arkasındaki '' egzoz borusunu andıran bir borudan '' ışık çıkararak ilerlemeden yeryüzüne iniş yapıyor. Teknoloji bu kadar gelişebilir mi? Teknoloji bu kadar ilerideyse neden böyle bir aracın varlığı insanlığa sunulmadı; ya da sunuldu da bizler mi haber alamadık? Ortada o kadar çok spekülasyon var ki... Büyük kuruluşların ve devletlerin detaylı araştırmaları sonucunda kesin kanaate varılacaktır. Ancak ne olursa olsun ele alınan somut birçok kanıt mevcut ve bu UFO gerçeğini değiştirmeyecek. İnsan yapımı değilse, yani cisim gerçekten Dünya dışı ziyaretçilerimizin bir aracıysa, bu görüntülerin nicelerinin kısa süre içinde kat kat artacağı kanaatindeyim. Değerli paylaşımın için teşekkürlerimi sunarım
. Görüntüler ile ilgili yorumumu belirtmek isterim;Dünya dışı zeki yaşam ve UFO gerçeği, insanların derinden gelen korkuları ve inanmama isteklerinden dolayı 50, hatta 100 yıl ertelenmiş hale geldi. Evren'de yalnız olmadığımız zaten kanıtlı belgelerle insanlığa sunulmakta, hatta onlarca ülkenin gizli UFO dosyalarının yayınlanması bariz ortada. Sırf '' Beyaz Saray '' açıklamamakta diye insanların hala '' Evren'de yalnız mıyız? '' sorusunu sorması beni oldukça üzmekte.
Cisim sabit bir hızla ilerlemekte ve bir topluluk tarafından seyir halindeki aracın içinde çekilmekte. Buraya kadar herşey normal sayılabilir, lakin bir zaman sonra cisim aniden duruyor ve arkasındaki '' egzoz borusunu andıran bir borudan '' ışık çıkararak ilerlemeden yeryüzüne iniş yapıyor. Teknoloji bu kadar gelişebilir mi? Teknoloji bu kadar ilerideyse neden böyle bir aracın varlığı insanlığa sunulmadı; ya da sunuldu da bizler mi haber alamadık? Ortada o kadar çok spekülasyon var ki... Büyük kuruluşların ve devletlerin detaylı araştırmaları sonucunda kesin kanaate varılacaktır. Ancak ne olursa olsun ele alınan somut birçok kanıt mevcut ve bu UFO gerçeğini değiştirmeyecek. İnsan yapımı değilse, yani cisim gerçekten Dünya dışı ziyaretçilerimizin bir aracıysa, bu görüntülerin nicelerinin kısa süre içinde kat kat artacağı kanaatindeyim. Değerli paylaşımın için teşekkürlerimi sunarım
Şu ana kadar biz dahil herkes bu konuya objektif bakmalı. Çünkü her ihtimal göz önünde bulundurulabilir kardeşim
Bu konu ile ilgili detayları ve haberleri mobilden de olsa araştırmaya çalışacağım 
Bu konu ile ilgili detayları ve haberleri mobilden de olsa araştırmaya çalışacağım 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)