HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
%100 Çalışan ve Size Yemin Ederim ki en az 3 aydır atmayan Vh Satıyorum..
Vh Sadece CT de ve Xp de Çalışır.. İsterseniz Kanıtlarım İstediğiniz Süre Kadar Oyunmda Dururum Asla ATmaz Oyundan.. Bugün elime Başka ir vh geçti oda hem Ct hem de Frebels de Çalışıyor ama bugün geçtiği için kaç aydır kullanılıyor bilmiyorum..20 mesaajj hakkım olmadığından o yeni geçen vhnin Linkini koyamıyorum ... Ama ilk Vh yi Satın almak isteyenlere o vhyide ücretsiz Verecem bana pm atın ve ya
kanberxd @ gmail...c.o.m u faceden ekleyin
Vh Sadece CT de ve Xp de Çalışır.. İsterseniz Kanıtlarım İstediğiniz Süre Kadar Oyunmda Dururum Asla ATmaz Oyundan.. Bugün elime Başka ir vh geçti oda hem Ct hem de Frebels de Çalışıyor ama bugün geçtiği için kaç aydır kullanılıyor bilmiyorum..20 mesaajj hakkım olmadığından o yeni geçen vhnin Linkini koyamıyorum ... Ama ilk Vh yi Satın almak isteyenlere o vhyide ücretsiz Verecem bana pm atın ve ya
kanberxd @ gmail...c.o.m u faceden ekleyin
Son düzenleme:
Site Adminleri Lütfen Silmeyin mesajı İnanmazsanız Sizlere BEdava Veririm ama Bedava verince Bazıları ticketla etkisiz hale getirttiriyorlar. O
yüzden satıyorum
yüzden satıyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)