- Konular
- 172
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler Elime Geçen Kod İle Bir Hile Yazdım İçinde Aimbot(Auto Hs),Wallhack ve Aim Datar Vardır.Yeni Kodlar Elime Geçti Sizlere Kodladıktan Sonra Paylaşacağım Beni Tanıyan Tanır Forumda.
Hileden Görüntüler:
Hileden Görüntüler:
---Virüs Toteli---
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
---Kullanımı---
-Masaüstüne Dosyayı Çıkarınız
-Dosyayı Tıklayarak Açınız
-Bir Tane Pencere Açılakacaktır Tamam Deyip Kapanınız
-Sizden Pass İstemektedir Pass Yazdıktan Sonra Ok Tıklayınız
-Masaüstünüzde Bir Yazı Yanıp Sönmeye Başlayacaktır.
Not:Win7 De Bazı Sistemlerde Erişime İzin Vermeniz Gerekmekterdir.Çünkü Bazı Win7 Bit Sorunu Yaşanmaktadır.
-Yazıyı Gördükten Sonra Oyunu Pb Launcherden Başlatınız
---İndirme Linkleri---
-Masaüstüne Dosyayı Çıkarınız
-Dosyayı Tıklayarak Açınız
-Bir Tane Pencere Açılakacaktır Tamam Deyip Kapanınız
-Sizden Pass İstemektedir Pass Yazdıktan Sonra Ok Tıklayınız
-Masaüstünüzde Bir Yazı Yanıp Sönmeye Başlayacaktır.
Not:Win7 De Bazı Sistemlerde Erişime İzin Vermeniz Gerekmekterdir.Çünkü Bazı Win7 Bit Sorunu Yaşanmaktadır.
-Yazıyı Gördükten Sonra Oyunu Pb Launcherden Başlatınız
---İndirme Linkleri---
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyun Şifresi:ghost
Not:Beyler Virüslü Dür Felankes Milankes Yorumları Yazmazsak Virüs Totel Koydum Arkadaşlar.Yapmayalım Lütfen
Not:Arkadaşlar Zamanım Az İdi Kodlamam Bitti Sizlere Direk Sunmak İçin Diğer Paylaştığım Hilelerin Yazılarıyla Sizlere Sundum.Kusura Kalmayın Bu Günlük Böyle Olsun,Yarında Sizlere Elimde Bulunan Bir Hileyi Ve Point Blank Hile Nasıl Yapılır Onu Anlatım.
Demeyin Dünkü Paylaşımın Aynısıdır Diye Değil Sadece Konu Yazıları İle Oyunun Şifresi Aynıdır.Wh Grafikleride Aynıdır Ama Aimbot f10 Basınca Devreye Giriyor.Not:Arkadaşlar Zamanım Az İdi Kodlamam Bitti Sizlere Direk Sunmak İçin Diğer Paylaştığım Hilelerin Yazılarıyla Sizlere Sundum.Kusura Kalmayın Bu Günlük Böyle Olsun,Yarında Sizlere Elimde Bulunan Bir Hileyi Ve Point Blank Hile Nasıl Yapılır Onu Anlatım.
Beyler Bugün Bununda İdare Edelim Yarın Elimde Süper Esp Hack Var Ciddi Ciddi Paylaşıcam.