Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
IBot 6 saat deneme sürümü aldım yan tarafta bir sayaç var ve programı kapatıp açınca sıfırlanıyor. Geçen süreleri toplayıp 6 saat mi edince bitcek, yoksa tek seferde 6 saat açık tutarsam mı???
Merhaba , Geçen süreleri hesaplaması gerek.Ancak bazı arkadaşlar Bilgisayar'ın sistem saatini geri alarak çözüm üretmeye çalışmışlar , deneyebilirsiniz .. İyi geceler
o yöntemi bende deniyorum ama arada donup kalıyor 1-2 saat geçmiş oluyor onlar toplanıyor mu diye merak ediyordum bu arada kesin bilen biri cevap verebilir mi, eğer üstteki yorum doğruysa konu kilit lütfen
senin kullandığın süreyi değil senin bota ilk giriş tarihinden itibaren başlar ister bota koy ister koyma.
Örneğin Öğle saat 13.00 de botu açdın 1 saat kasdın sonra kapattın o saymaya devam eder ve sen ister koy ister koyma saat 19.00 da biter.
Örneğin Öğle saat 13.00 de botu açdın 1 saat kasdın sonra kapattın o saymaya devam eder ve sen ister koy ister koyma saat 19.00 da biter.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)