HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu kilitlenirse sevinirim.
Son düzenleme:
Arkadaşım sen büyük ihtimal yanlş anlamışındır arkadaşın foruma yaptığı katkıları görüyoruz senin sw ni ne yapsn istese 20 tane açar pvp ama yardımcı olmak istemiş.
Hayır gayet iyi anladım adam kimsede çözüm yok tek ben biliyorum dedi ve ftp bilgilermimi istedi. Konusunda olduğunu söylemedi
ya çoluk cocukla uğraşmaktan vallahi ömrüm çürüdü be
beni tanıyan tanır buradan hiçbir şekilde muhattap olmayacam yaşın kadar domainim hostum var . iyi forumlar
tw den gel loglarımı sil diyor 30 dakikamı sanamı ayırcam iyi forumlar
gerekli cevabı verir üyelerimiz ( Konumdaki Log silmek sen login girerken dondu dıyorsun kalıcı log silmek lazım onu yaparsan sadece saldırı logu silersin )
beni tanıyan tanır buradan hiçbir şekilde muhattap olmayacam yaşın kadar domainim hostum var . iyi forumlar
tw den gel loglarımı sil diyor 30 dakikamı sanamı ayırcam iyi forumlar
gerekli cevabı verir üyelerimiz ( Konumdaki Log silmek sen login girerken dondu dıyorsun kalıcı log silmek lazım onu yaparsan sadece saldırı logu silersin )
Son düzenleme:
Benimde tasolarımı çaldı bu adam 155'i arayın.
hahaha
salakmısın kardeşm bu adamım işi gücü yok senlemi uğraşcak bu adamlar baya takıldım hiç öyle birşey yapmaz.ne yapsın senin ezo serverini
hahaha

salakmısın kardeşm bu adamım işi gücü yok senlemi uğraşcak bu adamlar baya takıldım hiç öyle birşey yapmaz.ne yapsın senin ezo serverini
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)