HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaş İlk Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim ki Alman Sitelerinden Alıntıdır Ama Map Düzenlemesi Bana Aittir...
Mapda Market Ve Isınlayıcı Sabittir ve Mapda 5 Adet Azrail Sabitlenmiştir her 15 dk bir cıkıyorlar tamamen kendi düzenlememdir...
Sunucum Bakımda Oldugu İçin Resim Atmıyorum Map Dosyası Ve Packe Atılacak Dosya İçerde
Kısaca Anlatım : OutdoorAzrailYuvası.eix ve epk dosyalarını packınıze atıyorsunuz ve pack klasörünün içindeki index sin en altına OurdoorAzrailYuvası yazıyorsunuz
Map Yükleme : metin2map_AzrailYuvası dosyasını /usr/game/share/locale/turkey/map dizinine atıyorsunuz ve ondan sona yine map
/usr/game/share/locale/turkey/map bu dizindeki indez dosyasını acıp map ismini en alta ekliyorsunuz
iyi forumlar
Buyrun Link Değerli Zamanınızı Çalmamak İçin MediaFire e Uploadladım
Map ın Tanıtım Videosu :
Virüs Total :
Link :
Mapda Market Ve Isınlayıcı Sabittir ve Mapda 5 Adet Azrail Sabitlenmiştir her 15 dk bir cıkıyorlar tamamen kendi düzenlememdir...
Sunucum Bakımda Oldugu İçin Resim Atmıyorum Map Dosyası Ve Packe Atılacak Dosya İçerde
Kısaca Anlatım : OutdoorAzrailYuvası.eix ve epk dosyalarını packınıze atıyorsunuz ve pack klasörünün içindeki index sin en altına OurdoorAzrailYuvası yazıyorsunuz
Map Yükleme : metin2map_AzrailYuvası dosyasını /usr/game/share/locale/turkey/map dizinine atıyorsunuz ve ondan sona yine map
/usr/game/share/locale/turkey/map bu dizindeki indez dosyasını acıp map ismini en alta ekliyorsunuz
iyi forumlar
Buyrun Link Değerli Zamanınızı Çalmamak İçin MediaFire e Uploadladım
Map ın Tanıtım Videosu :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total :
Link :
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)