Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

FeelTheWind vs MooN (Yeni Adıyla ShowTime)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurfrg01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İlk savasdan sonra kendilerini cok övdüler cok büyüttüler tabiki bunun rövansı olmalıydı ve oldu sonucu buyrun birlikde görelim :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şükür kimseyi ilk savaştan sonra davet etmedim loncaya, kendileri geldiler sanırım düşmanınız çok :)
ve hatta bir kaç item alırken bilei savaş var itemi ondan dolayı alyorum dediğimde biliyorum benide davet ettiler cevabınıda çok duydum :D

Allah aşkına bi saysana kim onlar ?
ilk savasta loncam toplam 28 kişiydi sizle savas attıgımdada 36 kişiydi.Ben kimseye gel diye pm atmadım.Alımları kapattım, hatta kaç kişi geliyim diye ısrar etti cumartesiden sonra dedim.
Tercihsenin e bıçak vercektiniz savas günü, size geçtiğinde bana aynen şunu demişti"Kusura bakma onlara geçtim Silahım yok silah vercekler"
Sizinkida çamur at izi kalsın, o loncada bir efendi seni görüyodum şu lafından sonra sende gözümde değer kaybettin kardesim:)
heh işte ilk savaşda hile var demiştim. 2 savaşta video alıcaz demiştim. :D hileli adamları çıkarmışlar yine oyuncu sayısı bizden fazla ? biz azız niye bu sefer kesemediler ?
heh işte ilk savaşda hile var demiştim. 2 savaşta video alıcaz demiştim. :D hileli adamları çıkarmışlar yine oyuncu sayısı bizden fazla ? biz azız niye bu sefer kesemediler ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri