HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk savasdan sonra kendilerini cok övdüler cok büyüttüler tabiki bunun rövansı olmalıydı ve oldu sonucu buyrun birlikde görelim 

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
iyi hoş da anca kendinizi ovuyorsunuz.valahi tebrik etmek gelmıyor ıcımden bu yüzden ama ayınede tebrıkler.
kendinizi övüyonuz derken ? tebrik etmek gelmiyorsa etme ozaman birader. zorla ettiren mi var hala diyorum onlarda güçlü ama 2 3 tane hileli adam olunca.
Şükür kimseyi ilk savaştan sonra davet etmedim loncaya, kendileri geldiler sanırım düşmanınız çok![]()
ve hatta bir kaç item alırken bilei savaş var itemi ondan dolayı alyorum dediğimde biliyorum benide davet ettiler cevabınıda çok duydum![]()
Allah aşkına bi saysana kim onlar ?
ilk savasta loncam toplam 28 kişiydi sizle savas attıgımdada 36 kişiydi.Ben kimseye gel diye pm atmadım.Alımları kapattım, hatta kaç kişi geliyim diye ısrar etti cumartesiden sonra dedim.
Tercihsenin e bıçak vercektiniz savas günü, size geçtiğinde bana aynen şunu demişti"Kusura bakma onlara geçtim Silahım yok silah vercekler"
Sizinkida çamur at izi kalsın, o loncada bir efendi seni görüyodum şu lafından sonra sende gözümde değer kaybettin kardesim
heh işte ilk savaşda hile var demiştim. 2 savaşta video alıcaz demiştim.hileli adamları çıkarmışlar yine oyuncu sayısı bizden fazla ? biz azız niye bu sefer kesemediler ?
heh işte ilk savaşda hile var demiştim. 2 savaşta video alıcaz demiştim.
hileli adamları çıkarmışlar yine oyuncu sayısı bizden fazla ? biz azız niye bu sefer kesemediler ?
hileli adamları çıkarmışlar yine oyuncu sayısı bizden fazla ? biz azız niye bu sefer kesemediler ?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)