Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bunun başka bir çözümü de oyunu silip tekrar yüklemekten geçer. Ardından oyunuza girdiğinizde
"Güvenlik duvarı" diye bir seçenek gelir. Üç adet seçeneği vardır onlarda şöyle:
"Engellemeye Devam Et" - "Engellemeyi Kaldır" - ve sanırım "Bir Daha Sorma"
Burada "Engellemeyi Kaldır" seçeneğini seçin. Eğer virüs programınız Norton Lisanslı ise otomatik olarak bu dosyanın engellenmiyeceğini algılar ve bir daha engellemez.
"Güvenlik duvarı" diye bir seçenek gelir. Üç adet seçeneği vardır onlarda şöyle:
"Engellemeye Devam Et" - "Engellemeyi Kaldır" - ve sanırım "Bir Daha Sorma"
Burada "Engellemeyi Kaldır" seçeneğini seçin. Eğer virüs programınız Norton Lisanslı ise otomatik olarak bu dosyanın engellenmiyeceğini algılar ve bir daha engellemez.
Beyler Wolfteam giriş klasörüne çift tıklıyorum ve bana X hatasını veriyor yardım eden varmı ?
:f08: :f22:
Söylediklerinizi yaptın koruma yı devre dışı bıraktım bilgisayarı kapatıp açtım ama hala aynı durum
:f34:
:f08: :f22:
Söylediklerinizi yaptın koruma yı devre dışı bıraktım bilgisayarı kapatıp açtım ama hala aynı durum
:f34:
:f34: :f34::f34::f34::f34::f34::f34::f34::f34::f34:
Bu arada bende Norton yok
bu yüzdenmi açılmıyor ?
Bu arada bende Norton yok
bu yüzdenmi açılmıyor ?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)