- Konular
- 293
- Reaksiyon Skoru
- 112
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
JackInTheBox isimli karakterim 7 Ocak 2012 günü bilmediğim bir nedenden dolayı banlandı. Buna ilişkin destek.mmomt2.com sitesine ticket attım ve ban sebebini ne kadar ban yediğini ve banlanmam için gerekli kanıtı göstermelerini istedim.
Bana verilen cevap:
-JackInTheBox Biri Bulunmuyor,Lütfen Yan Karakterlerinizin Nickini Yazın.
Yan karakterimin olmadığını söyledim.
Verdikleri cevap:
-JackInTheBox Böyle Bir Chara Ait Ceza Bulunamadı. Yan Karakterlerinizi Yazınız.
Karakterimi de silmedim Mars server'ında 93 level iyileştirmeci şaman olduğunu söyledim ve hesabımın olduğuna dair bir kanıt ortaya sundum. Yan karakterimin olmadığını tekrar belirttim.
Tekrar verilen cevap:
-Yan Karakter Nicklerinizi Hatırlayınız Önce Daha Sonra Ticket Sistemimize Başvurunuz.
En son cevap verilen mesajdan sonra defalarca ticket altına yazdım ve yeni ticketlar gönderdim, en son 14 Şubat tarihinde attığım ticketa hala cevap verilmedi.
Sizden istediğim 3 şey var ve bunu istemekte hakkım. Ya ilgilenmiyorsunuz ticketlarla ya da haksız yere banlayıp geçerli bir sebep bulamayınca cevap yazmıyorsunuz ticketlara.
Ben ilgilenmediğinizi varsayarak lütfen biraz ilgi diyorum.
Bana verilen cevap:
-JackInTheBox Biri Bulunmuyor,Lütfen Yan Karakterlerinizin Nickini Yazın.
Yan karakterimin olmadığını söyledim.
Verdikleri cevap:
-JackInTheBox Böyle Bir Chara Ait Ceza Bulunamadı. Yan Karakterlerinizi Yazınız.
Karakterimi de silmedim Mars server'ında 93 level iyileştirmeci şaman olduğunu söyledim ve hesabımın olduğuna dair bir kanıt ortaya sundum. Yan karakterimin olmadığını tekrar belirttim.
Tekrar verilen cevap:
-Yan Karakter Nicklerinizi Hatırlayınız Önce Daha Sonra Ticket Sistemimize Başvurunuz.
En son cevap verilen mesajdan sonra defalarca ticket altına yazdım ve yeni ticketlar gönderdim, en son 14 Şubat tarihinde attığım ticketa hala cevap verilmedi.
Sizden istediğim 3 şey var ve bunu istemekte hakkım. Ya ilgilenmiyorsunuz ticketlarla ya da haksız yere banlayıp geçerli bir sebep bulamayınca cevap yazmıyorsunuz ticketlara.
Ben ilgilenmediğinizi varsayarak lütfen biraz ilgi diyorum.
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Buna benzer bir olayda bizim başımıza geldi.arkadaşın çarı ban yedi bende ticket attım 5 şubat günü çar hala banlıydı ertesi gün OXxAZAPxXO adlı arkadaştan tickete cevap geldi ;
... böyle banlı bi char bulunmuyor.
Lütfen yan karakterlerinizi yazın diye.
ardından tekrar çara girmeyi denedim çar açılmıştı.
Peki o zaman bu çar neden ban yedi,ne sebepten ötürü kanıtı olmadıgı halde geri açıldı.
Tuhaf ve anlamsız şekilde cezalandırma veriliyor kanaatimce.Yoksa banlanmış bir çarın illaki banlanmasına neden olan bir ss vardır yoksada çar neden ban yer.Biraz daha ilgi ile hareket edilmesi gerekiyo galiba.
... böyle banlı bi char bulunmuyor.
Lütfen yan karakterlerinizi yazın diye.
ardından tekrar çara girmeyi denedim çar açılmıştı.
Peki o zaman bu çar neden ban yedi,ne sebepten ötürü kanıtı olmadıgı halde geri açıldı.
Tuhaf ve anlamsız şekilde cezalandırma veriliyor kanaatimce.Yoksa banlanmış bir çarın illaki banlanmasına neden olan bir ss vardır yoksada çar neden ban yer.Biraz daha ilgi ile hareket edilmesi gerekiyo galiba.
- Konular
- 293
- Reaksiyon Skoru
- 112
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet haklısın senin yine banın açılmış benimkisi hala duruyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)